0 oy
80 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (313 puan) tarafından

Gece alti kuru uyaniyor ve kakasindan genelde rahatsiz olur bezi degistirmek ister. Bu yaz ogretmeliyim. Nasil baslamaliyim sadece tuvalete girdiginde mi bezi cikarmaliyim yoksa direkt bezi cikarip bir daha takmamali miyim? 

21 aylik oldugu icin cok zorlamak istemiyorum yavas ilerlemek sorun olmaz 

4 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

bezi cikarip kilot atlet giyecek artik bez hayatinizdan cikiyor.  bez bitti artik visini kakani buraya yapacaksin diyeceksin . cisi gelince kosa kica tuvalete yetiseceksiniz kakasida ayni o sekilde bez hicbir zaman baglamayacaksin tuvalet egitimine basliyorsan bez hayatinizdan cikacak bez olayi gece gunduz tamamen bitti. oyle normalde bez bagliyim visi gelince tuvalete gogurup bezi acayim olmayacak tabiki normal bizler gibi olacak yani bez asla yok artik. tuvalete yetisene kadar tabi ustunede kaciracak trafa saga solada gece uyurken yatagina ystune de iseyecek. amanla tuvalete yetisebilecek bakitte soylemeyi ogrenecek

-Reklam-
+1 oy
(28,404 puan) tarafından

Bezi komple çıkarmalısın canım sürekli sor tuvalete gidelimmi diye bi haftada bırakır 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

tuvalet egitiminde yavas ilerlemek diye birsey yok . yani zorlamayim diye birsey yok bir basladinmi tum kurallari uygulamalisin. cesaret edemiosan vocuguda zorlamak istemiyorsan bekle. oyle vocugu zorlamim diye bez baglayip ara ara cise goturursen hicten ogrenemez zamani gelmis olsa bile ogrenemez kafasi karisir

(313 puan) tarafından

Hm ben klozete ve tuvalet ortamina biraz alissin tuvaletin ne ise yaradigini anlasin once diye dusunmustum ama oyle diyorsaniz 1 2 ay daha bekleyip yaz sonuna dogru ogreteyim o zaman

0 oy
(1,901 puan) tarafından

Bende daha başlamadım ama hemen pat diye başlarsan zorlanirsin korkar  1 2 ay çocuğa anlat konuş tuvalet ile ilgili kitaplar var onlardan kullanabilirsin yükselen zekanın var misal cırt cırtlı güzel başladığın zaman bezi komple ciksrtman gerekiyor tak çıkar yaparsan çocuğun kafası karışır zor alışır kimisi gece de bezliyor ama bu da doğru değil diyorlar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
+1 oy
6 cevap 133 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.

Kategoriler

1,476,720 soru

24,173,326 cevap