+2 oy
432 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (92 puan) tarafından

Hanımlar bebeğimin çok şükür ilk dişi patladı tek dişli bir canavara dönüştü mememi ısırmaktan göğüs ucumun alt kısımları bildiğin yarıldı emzirirken o kadar canım yanıyor ki başına gelen var mı? Nasıl baş ettiniz bu süreçle? 

8 Cevaplar

+1 oy
(6,827 puan) tarafından

Onu yapıyorlar canım ya istesen de caresi yok kaşınıyor damaklari

(92 puan) tarafından
+1

Emzirmeye korkuyorum şu an ya 

(6,827 puan) tarafından
+1

Uyarsan olmuyor vursan olmuyor

(92 puan) tarafından

Daha 9 aylık ya nasıl vurayım, kızıyorum kaşlarımı çatıyorum gülüyor bana hiç anlamıyor

(6,827 puan) tarafından

Oyun saniyor kuzum ya . Küçük ya işte zamanla unutur şimdi meme ona ilac gibi geliyor kasıyor dişini 

(92 puan) tarafından

Evet muhtemelen damağını kaşıyor ya bir tane dişi var ama jilet gibi oda :))) 

-Reklam-
+1 oy
(1,580 puan) tarafından

Acı çeke çeke emziriyorum. Merhem falan kullanıyorum ama faydası yok fazla 

(92 puan) tarafından
+1

Bende krem falan kullanıyorum ama bildiğin meme ucu alttan kopmuş ya ağlaya ağlaya emziriyorum az önce yara bandı yapıştırıp emzirdim böyle emdi biraz böyle denicem yoksa ısırdıkça iyice derinleşiyo, dün de sağıp verdim ama çok içmedi öyle 

(1,580 puan) tarafından
+1

Mama ver bence. Çünkü emdikce iyileşmiyor yara 

(92 puan) tarafından

Bu defa da emmeyi bırakır diye korkuyorum

(92 puan) tarafından

Bide memede uyuyor diğer türlü uyumaz da

(467 puan) tarafından

Ay çok güldüm yarabandına :)) inşallah başıma gelmez benim oğlanında salya akmaya başladı elide agzında hep. Korkuyorum şuan . Kızımda silikon meme ucu takmıştım ara sıra ama o anlıyordu uf uf dediğimde. İnşallah oğlumda anlar 

+1 oy
(287 puan) tarafından

İlk yaptigimda emzirmeyi bıraktım bir kaç dk sonra tekrar emziririm dedim ama baktım bir kere ben zorla biraktirinca tekrar almak istemiyor, meme reddi olacak diye korktum ve canım yansa da dişimi sıktım emzirdim sonra yapmadı. Bizimki bir kaç gün sürdü çok şükur şimdi bütün dişleri var hiç ısırmaz 

(92 puan) tarafından

Bende bundan korkuyorum başka seçenekler düşünsem emmeyi bırakırsa daha çok üzülürüm ama yaralarda çok derin ne bileyim ya

+1 oy
tarafından

Onu oyun olarak görüyorlar sanırım iki dişli canavarim benimkide yapıyor ben bağırınca oda gülüyor bı ara bırakıyor ama eğer toksa daha çok yapıyor Allah kolaylık versin 

(92 puan) tarafından

Ayy evet kızıyorum bende, sırıtıyor hiç anlamıyor. Ağlaya ağlaya emiziyorum ne yapayım ya krem falan kullanıyorum

0 oy
(7,099 puan) tarafından

Bir Yemen kasigi zeytinyagini küçük bir kavanoza koyup icine bide ezdigin üç karanfili at bunu buzdolaninda kapagi kapali muhafaza et ara ara parmaginla sür cok iyi geliyor

(7,099 puan) tarafından

Bir yemek kasigi

(92 puan) tarafından

Evet yapıyordum bunu ama tetagile başladıktan sora bırakmıştım yeniden deneyim bi

(7,099 puan) tarafından

Ben de tetagil almıştım bir iki tane kullandım kızarıklık oldu boynunda doktora söyledim dedi kullanma duruyor öyle evde

(92 puan) tarafından

Zaten çokta faydası yok gibi tetagilin ya

0 oy
(1,917 puan) tarafından

Hayır diye kızacaksın , memeni cıkartacaksın bebegin agzından, oda anlıyor bırakıyor ısırmayı

(92 puan) tarafından

Hayır ya oğlum anlamıyor hiç hayırdan gülüyor böyle tepkiler verdikten sonra

0 oy
(5,457 puan) tarafından

ısırdığı an memeyi çıkarıp kapatıyordum. böyle böyle alıştı 

(92 puan) tarafından

Ahh hiç anlamıyor denedim bir kaç dega emmek yok o zamân diye

0 oy
(3,905 puan) tarafından

Benim kızımda ilk dişleri çıktığı an bir kaç defa ısırmaya çalıştı ister istemez kızdım ama böyle bakış atıp hayır acıyor annem dedim o ise oyun sandı güldü gene ısırmaya başladı bu sefer emzirmeyip yere bıraktım bana baktı ağlamaya çalıştı bu konuda çok iyi oyuncudur kendisi sjsjsjjs neyse ben iki üç defa böyle yapınca artık ısırmayi kesti 

(92 puan) tarafından

İnşallah oğlum da hemen keser yoksa meme ucum yerindem kopacak ciddi anlamda 😂

(3,905 puan) tarafından

Ahahahah bir kaç defa ağzından çıkar anlar ısırmaz bı daha 

(92 puan) tarafından

Diş kaşıyıcı olarak kullanıyo memeyi😂

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 201 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 546 göst.