+1 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Hanimlar gunaydin buyuk bi temcere ihtiyacim var netten arastirdim bu korkmazin iki tencere arasinda kaldim sizce hangisini aliyim siz olsaniz hangisini alirdiniz :)

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından

Astra yı al sondakini.. Çünkü astra adını çok reklam ediyor tv de sık sık. 

(32 puan) tarafından

Oylemi sagolasin canim:)

-Reklam-
0 oy
(6,157 puan) tarafından

Özelliklerini yazmamışsın ama ben baktım. Üstteki tencerenin hacmi nispeten daha büyük. Hacim önemli dersen üstteki.

Ben genelde bombeli kapak tercih ederim düz kapaklarda buhar sirkülasyonu diğeri gibi iyi olmuyor. O yüzden yine üstteki derim.

İkisinin de malzemesi ve taban özelliği aynı. 

Alttakinin tutuşu daha ergonomik geldi bana. Kapağı da bulaşık makinesine daha uygun. Pratik ürün ararsan alttaki. Ama ara sıra kullanırım, misafir falan geldikçe çıkarırım dersen üstteki.

Böyle görüntüye değil de teknik özelliklerine bakarak değerlendirirsen daha doğru bir tercih yapmış olursun.

(32 puan) tarafından

Canim ustteki 24×12 cm altaki 24×13 cm cok az bi litre farki var ustteki ustteki 5 litre anca aliyomus 5.5 litre sigmadi yazmisti biri  alttakide 5.5 aldigini soyluyolar kapak yuzunden kararsizdim bende, surekli kullanacagim bi tencere olmuycak ama bi tık litre farki olabilir diye alttakine gonlum kayiyo:Dsagolasin cevap icin teşekkür ettim:)

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 470 göst.
+3 oy
11 cevap 261 göst.
0 oy
20 cevap 588 göst.
16 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 417 göst.

Kategoriler

1,476,406 soru

24,168,833 cevap

335,761 kullanıcı

...