+2 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (2,447 puan) tarafından

Evim müstakil otluk bahçelik yerde hep birşey ler giriyor. Bazen kırkayak ölüsü buluyorum bazen örümcek. Küçük olan örümcekler insanı ısırır mı merak ediyorum. Çünkü beni birşey yiyor ama ne bilmiyorum ama sadece beni yiyor. Bacaklarım özellikle kaşınıyor kıpkırmızı benek gibi oluyor. Havalar ısınmaya başlayınca oluyor sonra geçiyor. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Acaba sivrisinek mi ısırıyor otluk yerde çok oluyor bizde de çok ama akşama doğru kapı cam asla açık bırakmam akşam 5 gibi çıkıyorlar kıyamet gibi ☺

(2,447 puan) tarafından

Sivri ısırığı gibi değil kan oturması yada şu kırmızı ben olur ya onlar gibi oluyor kaşınıyor bir süre sonra geçiyor çözemedim bir türlü aile hekimine danıstım geçen sene hamileydim birşey demedi o zaman hamilelige başlamıştım bu sene yine çıktılar 😀

-Reklam-
0 oy
(2,886 puan) tarafından

Evet şu simsiyah örümcekler ısırıyor teyzem köyde yaşıyor sabah kalktım ayak bileğim iki kat olmuş bir kaşıntı bir şişlik anlatamam bi baktık yatakta tam ayak hizamda siyah örümcek ölmüştü 

(2,447 puan) tarafından

Siyah örümcek değilse üzerinde beyaz çizgi olan kahverengi gibi bir örümcekti. Çocukları da ısırır diye korkuyorum. 

0 oy
(1,328 puan) tarafından

Benim evde müstakil örümcek VS çok ama hiç ısırmadı bizi bilemiyorum 

(2,447 puan) tarafından

Süpürgeden geri çıkar ki ölmez. Ben gözümle gördüm çünkü geri çıktıklarını

(1,328 puan) tarafından

Ciddi mi ondan nesli tükenmiyor evimde 😂😂

(2,447 puan) tarafından

Yok yok ölmüyor süpürgede süpürge ne ki çekiyo içine toz torbasında devam karıncalar da öyle çıkıyor içinden 

(5,762 puan) tarafından

Aman Allahìm nasil cikiyorlar😀

(2,447 puan) tarafından

Yürüyerek çıkıyorlar 🤪

0 oy
(971 puan) tarafından

Isırıyor cnm ve baya bi süre geçmiyor hatta izi kalıyor. Byle kırmızı sanki emilmiş gibi bi görüntü oluyor. Sivrisinekten daha beter 

(2,447 puan) tarafından

Birde sıçrıyo şerefsi.z  üzerimde birşey yürüyor gibi oluyor bakıyorum birşey yok

0 oy
(1,464 puan) tarafından

image

böcek ısırıkları böyle canım . Örümcekler evet ısırıyor maalesef 
(2,447 puan) tarafından

Aa cok teşekkür ederim 😊

(1,464 puan) tarafından

Rica ederim 🙂 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
0 cevap 269 göst.
31 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde ankara.gul06 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
5 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (2,447 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 178 göst.

Kategoriler

1,466,781 soru

24,035,359 cevap

328,896 kullanıcı

...