0 oy
124 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,410 puan) tarafından

11 yaşında 5. Sınıfa giden oğlum var 1. Dönem teşekkür aldı 2. Dönemin başından beri huyu suyu değişti derslerini yapmıyor kavgayla yaptırıyorum sınav notları düştü okulda derslere geç giriyor kurallara uymuyor arkadaş ortamına da girdim görüştüm hepsiyle öğretmen sınıfta kalıcak kendisini toparlaması gerekiyor dedi annem dayısı eşim ben hepimiz konuştuk nasihat verdik diyorum oğlum az kaldı kapanacak okullar sık dişini ne olur sınavlarını çalış okul kurallarına uy öyle not versinler yüzüm olsun geçirin demeye öğretmeni de öyle diyor en azından ikisinden birini yapsa düz geçer ama geçer diyor.. sözümü dinlemiyor ben kendime dert ediyorum ama o hiç etmiyor napıcm ben 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,982 puan) tarafından

ergenliğe giriyor. asi davranışlarını falan normal. rehberlik öğretmeniyle görüşsün. gerekirse ergen psikiyatriye gidin

-Reklam-
0 oy
(1,274 puan) tarafından

Evde sürekli yaptığın ne var mesela odasınimi topluyorsun biseyi yapma bı gün onun senin yapmadığında sasirdigi bişey olsun sorduğunda bu benim sorumluluğumda yapmazsam burası ne olur herkesin bı sorumluluğu var babanda bizim için çalışıyor çalışmazsa ne olur seninde sorumluğun okulunu okumak de ise yararmi bilmiyorum aklıma geldi ama eğer oğlum böyle yapsaydı tanıdık birinin yanına hafta sonu 2 gün verirdim çalışsın diye veya babasıyla ise yollardim uygun bir isse okumazsa bu şekilde çalışmak zorundasın derdim en azından okumadığında başına ne geleceğini yaşayarak öğrenmiş olurdu 

(3,410 puan) tarafından

İyi fikir bunu düşünücem canım çok sağol 

(1,274 puan) tarafından

Rica ederim canım

0 oy
(688 puan) tarafından

4 yaştan bildiriyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Yeri geliyor benim 4 yaş oğluma tahammülüm kalmıyor. Büyüdükçe psikolojik olarak daha da yoruyorlar. Erkek çocuk kolay değil. Büyüdükleri her anı göstersin rabbim bizlere. Hepimize de yardımcı olsun. 

(3,410 puan) tarafından

Aminnn Allah razı olsun 2 oğlum var  gerçekten çok zorlanıyorm

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 119 göst.
20 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sil bastan_ (3,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 122 göst.

Kategoriler

1,472,409 soru

24,110,778 cevap

332,957 kullanıcı

...