0 oy
37 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (102 puan) tarafından

image

Kızlar kaldığımız yerde çok fazla sinek var. Dün biraz ısırmışlardı. Normal karşılayıp takmadım. Ama bugun gün içerisinde bir baktım ki sinekler kızımın avuç içine kadar ısırmışlar her tarafını ya. Ama öyle böyle değil çok fazla. Kim bilir canı nasıl yanıyordur. Araştırdım biraz  bu spreyi gördüm. Kullanan var mı aranızda. Faydası var mı? Veya sizin kullandığınız her hangi bir sprey veya doğal yöntem var mı 

1 cevap

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Ben incia nin soreyini kullanmistim. Bizde ise yaramisti. Bu marka da güzeldir normalde ben kızıma vücut nemlendiricisini kullanıyorum ama bunu almadım hiç. Bı de ısırıklar kasinirsa muz kabuğu sur kaşınan yerlere iyi gelir. Doğal olarak da lavanta yağı filan sanırım kokusu kaçırıyomus

(102 puan) tarafından

Evet az önce inceledim iyi bir ürüne benziyor 

(102 puan) tarafından

Lavanta yağını duymuştum evet onu da deneyeceğim. Muz kabuğunu ilk defa duydum yapalım bakalım inşallah rahatlatır. Bu arada sizin bu kullandığınız vücut spreyinşn etkisi kaç saat? Kaç saatte bir sürüyorsunuz? 

(4,876 puan) tarafından

Kuzum tam bilmiyorum valla ben aksam ustu evin önüne filan inerken suruyodum eve geçinceye kadar idare ediyordu. 

(102 puan) tarafından

Hım. Gayet iyiymiş. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 362 göst.
+2 oy
4 cevap 94 göst.
19 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (312 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 40 göst.
+1 oy