Merhaba hanımlar. 21 haftalık hamileyim. Alttaki iki elbiseyi beğendim de Göbeğimi de göz önünde bulundurarak hangi model kullanışlı olur sizce? Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden 😊
Hamilelik için ya beli lastikli olacak, göbek üzerinde duracak ya da yukarıdan düz inen bir model olmalı.
İlk fotodaki yine daha iyi gibi ama göbek çıktıkça belden sıkmaya başlar.
karnın çok çıkmadıysa olur. karnın çok büyürse popoyu çok belli edebilir hamile elbisesi olmadığı için
Alttaki için mi dedin canım. Üsttekinin kesimi, modeli daha iyi sanki değil mi
hicbirisi yani bunlari suan giyersin . birbucuk ay ancak. sonra olmaz . hamileligin sonuna kadar giyilecek birsey istiosan daha salas kilos model bakmalisin
Evet doğru haklısın canım. Teşekkür ederim
Ben genelde normal bedenimden 1 buyugunu aldim. Dogurana kadar kulladim.
Altta ki daha hos ve dogum sonrasi emzirme donemi icinde uygun bence. Onu dugmeli. 1-2 beden buyuk alabilirsiniz.
Gundelik kullanim icin mi dusunuyosunuz
Bunlar yerine hamıle elbisesi daha rahat olur çünkü özel yapılıyor onlar bel ve basen kısmı rahat etmen için önemli bu tarz elbiseleri hamıle hanımlar giyince göbek çok top gibi duruyor
Ya bunlar hamile elbisesi olmadigi için mesela karnım rahat etsin ilerleyen aylarda da giyeyim desen bu sefer omzu kolu bol gelir. O yüzden elbise almak istiyorsan ya hamile elbisesi al ya da önden kirmalari olsun biraz
1,457,747 soru
23,912,858 cevap
323,070 kullanıcı