Kızlar bugün köye arabayla gittik 7 aylık hamileyim yollar bozuktu baya bir sarsıntılı yolculuk oldu eve geldim karnımda kasılmalar var acaba bişey olmuş mu yada erken doğum olmaz değil mi
tobe ne olabilirki. bebek lambur lumbur sallandi en fazla . benek suyun icinde bise olmaz buzaman kadar yerinden kimildamadan oturdun mu bise olacak diye? . ben. tazi gibi kosup spor yaptim yani sarsintili yoldan on kat fazla sarsildim 😂😂😅no panik no pimpirik
İçim rahatladı vllh zavallı ayran gibi çalkalandı içimde 🤣🤣👍🏻
kişiden kişiye değişir ama daha yavaş sürülebilirdi o araba.
otur güzelce dinlen ve sakinleş. dönüşte böyle olmasınn
Yollar çok bozuktu canım şuan dinleniyorum kasilmalarim arada oluyor geçiyor hemen çok şiddetlenirse acile gidicem hemen
Ne güzel de diyorsun bizim bir tanıdık 7 aylıkken yolculuk ettiğinde erken doğurdu çocuğu zor kurtardilar baya kuvezde kaldı
Ay Allah korusun erken doğum riski var mıydı peki
Korkutmayın kendinizi, bir şey olmaz inşallah. Ama dikkat edin. Bu tür yolculuklar (sarsıntılı ve uzun) çok iyi değil.
Bir daha yapmayı düşünmüyorum zaten canım çok sarsıldım 👍🏻
Doktorum bana 35 haftadan sonra asla yolculuk önermemisti canım
Hele ki uzun yolculuk
O haftadan sonra bnde asla bir yere gitmem zaten şuan 28 haftalığım
Ona bişi olmaz da seni rahatsız etmiş olabilir. Beni çok rahatsız ediyordu araba tümsek inip çıkınca çocuk sanki midemden bağırsağıma çarpıyordu
Evet karnımın içi yanıyor du resmen şükür geçti
O sırada 20 haftalık hamile olup 4.kes uçak yolculuğunu yapmış ben kucağımda 16 aylık çocukla 🤣🤣 kız ne olcak Allasen azıcık aksiyon olmuştur bebeğe de . Sağlıkla kucağına al canım korkma
Ayran gibi oldu çocuk inşallah olmaz çok şükür geçti
1,469,078 soru
24,067,494 cevap
330,457 kullanıcı