4 ay kati diyet yaptim. Patates,makarna,pilav,ekmek,zeytin,yesillik ,muz,elma armut,incir,dut kurusu falan yedim.
Sonra ben bebek 5-6 ay arasindayken once yumurta sarisi sonra beyazini denedim. İlk basta egzama oldu dedigim gibi bi hafta ara verdim sora yedim boyle boyle alisti. Bebegim 7 aylikken yumurta sarisi denedim. Egzama oldu sonra ara verdik sonra yine verdi. Bebegim 9 aylikken ben sut urunu denedim yukarda anlattigim sekilde. Sonra bebege firinlanmis lor verdim,sonra yogurt. 7.5 aylikken bebege kuzu kemik suyu ve kuzu eti baslamistik. Bende bebegimde 12.aya kadar kuzu eti tukettik. Bebegime 18.aya kadar kuzu eti verdim. Ben dana etinede basladim 1 yas sonrasi. 1 yasindan sonra bebegime yumurta beyazi denedim baya egzama oldu 1-2 hafta ara vererek ilerledim. Daha sonra ben tahin denedim bebegim ishal oldu. Ara verdim 1.5 yas gibi denedim sorun olmadi. Bebege verdim 1.5 yas gibi yine ishal oldu ama ara verdim sonra verdim yine alisti. 13-14 aylik gibi ceviz verdim. Bende kuruyemis yemeye basladim. 1.5 yasindan sonra ben kaju,badem falan yedim. Yer fistigi denedim onda da egzama oldu yemedim. 2 yas gibi bebegime de kaju,badem,antep fistigi verdik sorun olmadi. Findik emzirme suresince bende yemedim ,bebegede vermedim. 1 kez denemistim kustu ben emzirirken kusmustu. 3 yas sonrasi findik ve yer fistigi verdik. Oksuruk oldu ama kusmadi. Yine de cok vermiyorum misafirlikte falan gorup yedi genelde zaten.
Suan 3.5 yasinda cilek,sut,kivi devam ediyo. Bu besinleri verince kusuyo. Paketli gida yok tabi. Sadece temiz icerikli bi kac bisey aliyoruz.