+2 oy
102 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (124 puan) tarafından

Kızlar 8 haftalık hamıleyım model bulantısı nedenıyle adam akıllı su ıcemıyorum afedersınız çok özür düşüyorum ağrılı idrar oluyor yanma oluyor Bırde köyü renk ve kokulu yaşayan varmı bebeğe bır zararı yoktur ınsallah akıntıda oluyor ama onun rengı normal beyaz hamılelıkte akıntı normal denıldı sız ne yaptınız varmı caresı 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,651 puan) tarafından

Valla canım su içmeye özen göster vücudun susuz kalır enfeksiyonunda bebeğe zararı var tabii ki. Doktoruna söyle mutlaka bu sikayetlerini

(124 puan) tarafından

Soyledım ama normal dedı test felanda yapmadı tekrar gıtmeyı düşünüyorum 

(2,651 puan) tarafından

Valla normal diye boşlamasın tahlil yapsın ne durumda enfeksiyon belki çok ağır geçiriyorsun korkutmak gibi olmasın ama benim enfeksiyonum doğum sırasında bebeğime geçti göbek bağı enfeksiyonu oldu hastaneden çıkarken farketmediler iki günlük kontrolde farketti doktor 6 gün yoğun bakımda kaldı damardan antibiyotik verdiler

-Reklam-
+1 oy
(2,811 puan) tarafından

Antibiyotik kullanmıştım.

0 oy
(4,248 puan) tarafından

Mutlaka doktora gitmen gerekiyor bunun sebebi başka bir sey de olabilir. Keton yükselmesi çok tehlikeli annem bana hamileyken 10 gün hastanede yatmış. 

Sadece enfeksiyon derse doktor o zaman doktoruna danışarak kuru dut çayı ve nioli yağı deneyebilirsin

(124 puan) tarafından

Doktora soyledım ama su ıcmedıgın ıcın normal dedı herhangı bır test felan yapmadı akıntıyıda sordum yöne Hamılelıkte normal dedı ılkı dusuk oldu ama onun Hıc bırseyını görmek nasıp olmadı hakkımda boylesı hayırlıymış kalp atışını duydum çok şükür bunda herhangı bır kanama alanıda yok dedı ama işte bu enfeksıyon korkutuyor mıde bulantısındanda su ıcemıyorum onayla ıcıyorum azar azar ama mıdemde durmuyor maalesef tekrar gıdıcem doktora detaylı baksın sorun çıkmaz ınsallah rabbımın ıznıyle 

0 oy
(725 puan) tarafından

Düşük dozda enfeksiyon olursa o kadar önemli değil deniyor ama kesinlikle dikkat etmen gerek ağrılı idrar hafife alınacak bir şey değil kesinlikle kan ve idrar vermelisin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Ocakk (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
+1 oy
7 cevap 198 göst.

Kategoriler

1,473,599 soru

24,127,080 cevap

333,795 kullanıcı