+2 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (7,056 puan) tarafından

3 yasinda arabasina binerken iki basamak dustü araba geri geri giderken alnı siyrilmis antibiyotik krem ve zeytinyagi caldim gitti gene arabasina  bindi ama benim omrumden 10 yil gitmistir cigligi bastim baska bir yerin aciyor mu diye sordum yok dedi resmen aglıcak kivama geldim bende simdilik sis yok baska ne surebilirim kantaronda var o iyi geliyor muydu düşmeye 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,634 puan) tarafından

İki basamaksa korkma birşey olmaz. Takip et ama uyku hali kusma olursa hemen acile götür. Seni çok iyi anlıyorum geçen benimde dış kapı açık kalmış kızım emekleyerek çıkmış bir basamak aşağı inmiş nasıl olmuş anlamadım resmen Allâh korumuş ağlama sesi geldi bir baktım dışarıda direk merdivenlerin altına baktım gitti kız dedim. Bir baktım tek basamak düşmüş sadece. Ömrümden ömür gitti resmen. 

(7,056 puan) tarafından

Aynen yuregime indi elim ayagim bosaldi benim cigligima annem namazi birakip geldi selam verdi mi hatirlamiyormus kantoron surdum hala kudurmaya devam ediyor birsey olsa aglardi demi durmazdi dünde cok dustü iki defa sandelyeden bir defa tabureden bir dakika durmuyor yerinde 

(2,634 puan) tarafından

Ayy erkek çocuğu işte birşey olmamıştır Allâh ın izniyle çünkü korku bile olsa durgunluk geliyor çocuğa benim oğlum geçen sene ayağı kayıp düştü çok kötü kafayı vurdu 7 aylık hamileyim annemlerin yanındayım eşim yok çok korktuk ikimizde normalde hareketilidir durgunlaştı biraz gözlemledim ama içim rahat etmedi eşim niye götürmedin demesin diye acile gittik cok sukur  birşey çıkmadı 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun okudukça korkuyorum oğlumun gelecek versiyonundan

(7,056 puan) tarafından

Valla gümbür gümbur erkekler iki gundur omrumden kac yil gitti hele  bugun ku 

tarafından

Tahmin ediyorum benimki de kızımda hiç gormedigim şeyler yapıyor bakalım neler olacak 

(7,056 puan) tarafından

Bol sabır bol dikkat canım

tarafından

Ah ah benim oğlumun düşüp darbe almaması gerekiyor bide sen beni düşün 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 505 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 501 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,059 göst.

Kategoriler

1,473,149 soru

24,120,878 cevap

333,465 kullanıcı

...