+1 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (456 puan) tarafından

kizlar kolonoskopi olacağım perşembe günü 13 30 da daha 4 gün var ama stresten öleceğim cok korkuyorum moralim çok bozuk doktor uyuyarak yapilcagunj söyledi uyumaktan da korkuyorum uyanamazsam diye fobim var sizler zorlandinjz mi sonuçlarımız nasil cikti

1 cevap

0 oy
(1,384 puan) tarafından

Ben 5 senede 7 kere oldum korkma uyandığında azıcık bir ağrı hissedeceksin ama sonra geçecek ben 3 tanesini ayikken oldum hatta hissettim gördüm bağırsağımı yaralarımı kanamaları hep gösterdiler 

(456 puan) tarafından

canum hastalığın ne peki cok geçmiş olsun bende de crohndan suphelendj doktor o kadar canim sikkin ki ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum 

(1,384 puan) tarafından

Ülseratif kolit hastasıyım 5 yıldır ve çok kötü berbat bir hastalık Allah'ım kimseye vermesin bu hastalığı ölüm dışında herşeyin çaresi var kendini yiyip bitirme korkma benim bağırsak yırtıldı bu son kolonoskopide ama şükür şimdilik bir sorun yok

(456 puan) tarafından

bagirsak nasil yırtıldı cnm ya ameliyat mı oldun peki nasil düzeldi yırtık ya crohn ulseratif kolitten daha kötü diyorlar sen ilac mi kullanıyorsun cnm

(1,384 puan) tarafından

Kolonoskopi esnasında doktorun yanlış işlemi yüzünden yırtıldı o an hemen dikmiş ve klips takmış dedim ya 7 kere oldum ve bağırsaklarım hastalık olduğu için çok çok inceldi 

Hastalıklar hemen hemen aynı bir birine çok benziyorlar yıllarca tedavi gördüm ilaçlar hiç bir fayda etmedi 3 tane iğne denedik fayda etmedi 4. İğneyi kullanıyorum suanlik iyi gidiyor

(1,537 puan) tarafından

Valla 1 seneyi geçkin kronik ishalim.var korkudan gidemiyorum bende kolonoskopi yuzunden

(456 puan) tarafından

surekli mi ishalsin cnm karin agrisi vs oluyor mu

(1,537 puan) tarafından

Oluyor kramp girer gibi 

(1,384 puan) tarafından

Benim kanama ve günde 20 kere ishal oluo gidiyorum

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 229 göst.
+2 oy
5 cevap 159 göst.