+2 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (501 puan) tarafından

3 gündür içiyorum karnım şişti neden olabilir 

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Dükkan birasi değil kız o Dukan Birası 😁 

Eğer ki yüksek tansiyonun ve Kalp hastalığın yoksa bir zararı yok onun , şişkinlik yapmasının sebebi muhtemelen sürekli sıvı tükettiğin için 

(1,266 puan) tarafından

Dp bırak şimdi Dukan i birayı ben ölüyorum ya napicam 🥺

tarafından

@Anneeeeeeeeeeeeeeeee kız ne oldu hayır olsun inşallah korkutma benii

(1,266 puan) tarafından

Acil sezeryana alınarak doğum yaptım iyi hoş fakat dikiş yerlerim felaket acıyo yine öksürük yakaladı beni perişanım acı icindeyim ya oturarak uyuyabiliyorum sadece napicagimi bilmiyorum sürekli ağlıyorum gece gündüz acidan eşim pansuman yapiyo bakıyo iyice açılma falan yok dikişlerde ama kime sorsam 4.5. günde biraz iyi olması lazım diyo ben ise bu haldeyim bu gün 4. Günüm 21 inde oldum akşam sezeryanı 

tarafından
+1

Oyyyyy canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ 

Kuzum 4-5 gün değil toparlanması 40 günü buluyor. İç organların yer değiştirdi şuan canın yanması çok normal , o acida ortalama 8. 9. Günde anca geçer . Senin kilon biraz fazla olduğu için böyle oluyor. Aha bak sana söylüyorum çocuk bi 4-5 aylık olsun tüp mide ameliyatı ol canımın içi ❤️ 3 tane çocuğa bakmak kolay değil 

(1,266 puan) tarafından

İnşallah geçer ya valla dayanamıyorum inan tüp mideye falan gerek yok öyle bir haldeyim ki 123 kilodan 115 e geriledim dört günde 😕

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bilmiyorum canım bende ictim bi kaç gün hiç bise yapmadı bazıları tansiyonum düşüyor falan diyodu ama bende bise yapmadi

(501 puan) tarafından

Faydasını gördün mü 

tarafından

Valla ne tansiyon dusuklugu ne de ishal hiç biri olmadi 1 2 kere ictim biraktim

Bilmiyorum ondan mı oldu ama iltihap topladı apse oluştu vucudumun bir yerinde. Bende korkumdan biraktim

0 oy
(2,587 puan) tarafından

Dukan birası tükettiğin de bol bol da su içmelisin faydasını görürsün ödem atmaya birebir

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 255 göst.
20 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berensuay (30 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 167 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,045 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 491 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,322 soru

24,370,183 cevap