3 gündür içiyorum karnım şişti neden olabilir
Dükkan birasi değil kız o Dukan Birası 😁
Eğer ki yüksek tansiyonun ve Kalp hastalığın yoksa bir zararı yok onun , şişkinlik yapmasının sebebi muhtemelen sürekli sıvı tükettiğin için
Dp bırak şimdi Dukan i birayı ben ölüyorum ya napicam 🥺
@Anneeeeeeeeeeeeeeeee kız ne oldu hayır olsun inşallah korkutma benii
Acil sezeryana alınarak doğum yaptım iyi hoş fakat dikiş yerlerim felaket acıyo yine öksürük yakaladı beni perişanım acı icindeyim ya oturarak uyuyabiliyorum sadece napicagimi bilmiyorum sürekli ağlıyorum gece gündüz acidan eşim pansuman yapiyo bakıyo iyice açılma falan yok dikişlerde ama kime sorsam 4.5. günde biraz iyi olması lazım diyo ben ise bu haldeyim bu gün 4. Günüm 21 inde oldum akşam sezeryanı
Oyyyyy canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️
Kuzum 4-5 gün değil toparlanması 40 günü buluyor. İç organların yer değiştirdi şuan canın yanması çok normal , o acida ortalama 8. 9. Günde anca geçer . Senin kilon biraz fazla olduğu için böyle oluyor. Aha bak sana söylüyorum çocuk bi 4-5 aylık olsun tüp mide ameliyatı ol canımın içi ❤️ 3 tane çocuğa bakmak kolay değil
İnşallah geçer ya valla dayanamıyorum inan tüp mideye falan gerek yok öyle bir haldeyim ki 123 kilodan 115 e geriledim dört günde 😕
Bilmiyorum canım bende ictim bi kaç gün hiç bise yapmadı bazıları tansiyonum düşüyor falan diyodu ama bende bise yapmadi
Faydasını gördün mü
Valla ne tansiyon dusuklugu ne de ishal hiç biri olmadi 1 2 kere ictim biraktim
Bilmiyorum ondan mı oldu ama iltihap topladı apse oluştu vucudumun bir yerinde. Bende korkumdan biraktim
Dukan birası tükettiğin de bol bol da su içmelisin faydasını görürsün ödem atmaya birebir
1,491,322 soru
24,370,183 cevap
347,966 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın