+5 oy
785 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Ben kendimi bildim bileli yavaş ağır birisiyim ve bunu inkâr etmiyorum. Ama nişanlımın halası, babası, kız kardeşi, amcası benim hakkımda “gelin uyuşuk, gelin yavaş ağır” gibi cümleler kuruyormuş ama nişanlım buna “Öyle ama düzelicek” diyormuş. Nişanlım hakkında birisi konuştuğunda “Ben bir evde yaşayacağım siz değil.” Diyerek herkesin ağzını kapatabiliyprum ama ona bunu anlattığımda “ Benim ailem senin hakkında kötü bir şey söylemedi” Oluyor. Annemle otururken de anlattı ben de “ Senin ailen benim arkamdan konuşacak ve sen kimseye haddini bildirmeyeceksin yarın bunlar benim tepeme binerse saygılı olamam kusura bakma ağırlığını koyacak olan sensin ben kimsenin arkasından konuşmadım utanması gereken onlar” dedim çıktım odadan. Hala kabullenmiyor sizce nasıl bir yol izleyeyim?

27 Cevaplar

0 oy
(4,272 puan) tarafından

Ya bir an düşünemedim öyle söyledim demek yerine ailem kotu bir sey söylemedi diyorsa bu ilişkiyi bir gözden geçir derim

-Reklam-
0 oy
(4,637 puan) tarafından

Nisanlinla evlendikten sonra çok sorun yaşarsınız. O seni savunmaz hep kendi ailesini koruma derdine düşer hep sen yanlış anladın olur. Ve bu durum da seni yer bitirir. Zor ve huzursuz bir evlilik olur sizin ki. Bir de nişanlın hangi akılla bunu sana söylüyor bir de oda yetmiyor annene de anlatıyor. Sizi kendi ailesine karşı doldurmuş oluyor farkında değil. Yaşınız çok mu küçük?

0 oy
(562 puan) tarafından

İzleyeceğin yol tabiki guzelce bir by byy çekmek olacak. Bakkk evlilik sonrasi buraya keske evlenmeseydim postlariyla gelirsjn demedi deme . 

Biri saha vardı burda evlilik aşamasında sorun yaşamıştı çok geçmedi 2 ay sonra keskelerle döndü buraya.  Şimdiden böyle ise evlilik sonrası daha fena olur yapmaaaaa etmeeee baska erkek mi yok. 

Sana bunları söylemesi bence "bakkk bunlar böyle konuşuyor ama ilerde duzelecegini söylüyorum kendine çeki düzen ver "demeye getiriyor . Kendine gel ve bitir başına iş alirsin 

0 oy
(1,972 puan) tarafından

He canım he , bu kaçıncı senaryo daha? 

0 oy
(5,443 puan) tarafından

Sen guzel tepkini koymussun ama nisanlin neden duzelecek diyo ki seni oldugun gibi kabul etmiyo bence yol yakinken don sen bu isten nikah. Yok bisey yok bosver 

0 oy
(378 puan) tarafından

Nişanlının 'düzelir' demesi çok saçma 

0 oy
(967 puan) tarafından

Çooooook güzel konuşmuşsun canım. Ağzına sağlık. Ama en başta böyle olan bir adamın ilerde düzeleceğini sanmam. Yok yakınken dön derim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,858 göst.
+1 oy
10 cevap 471 göst.
0 oy
6 cevap 726 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Xxxmutsuz (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 256 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (242 puan) tarafından soruldu

Kategoriler