+3 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (1,660 puan) tarafından

Biliyorsunuz ki bir çok şeyi emzirme de gaz yapıyor diye yiyemiyoruz ben çoğu sevdiğim şeyden uzak kalıyorum yiyemiyorum diye üzülüyorum yiyip de bir sorun görmeyen var mı erik gaz yapar diyorlar kurufasulye meyve vs birçok şey gaz yapıyormuş bebekte yiyince yiyipte sorun yaşayan oldu mu internet abartmasımı 🥹

12 Cevaplar

+2 oy
(2,511 puan) tarafından

Bence bebekle alakali Osman gönülal annenin yedikleri bebege gaz yapmaz diyor ama anne tecrübeleri hep gaz yapiyor diyor ilk kizim gazli degildi cok kısmadim kendimi 2. Bebegim cok gazli nekadar dikkat etsemde butun gunu ikinmakla geciyor gazdan 

-Reklam-
+2 oy
(1,741 puan) tarafından

Hayır bence bu doğru değil herseyi ye ne canın istiyorsa günde iki defa da gaz giderici çay iç. Kimyon çayı yapabilirsin. Kimyon, anason, papatya, rezene karıştırıp icebilirsin yada ayrı ayrı gazı alır 

+1 oy
(3,894 puan) tarafından

Allah ne verdiyse yedim Cola zaten hergun iciyorum 😃 çocuğum maşallah atom bombası atıyor gaz maz hiç görmedik tuvaletinde normal yapar hepsi urafe

(1,660 puan) tarafından

Ay böyle okuyiunca gaza heldim gidip kola icicem şimdi belamic Uluçam gece 

(3,894 puan) tarafından

Ye gitsin ya o süte geçer bu  süte geçer diye diye acmi yasayacagiz

+1 oy
(951 puan) tarafından

Canımın istediği her şeyi yedim yediklerden gazın bebeğe geçtiğine inanmıyorum öyle bir etki de görmedim

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Peynır süt ürünlerı yoğurt ayran nohut fasulye bulgur karpuz yememiştim 2.5 aylık olana kadar gaz için üniversitesitede bulunan doktoruma gıttiğimde bebekteki gaz için ne yapmam lazım dedim yediğine içtiğine dikkat edeceksin demişti dikkat edince  zaten az da olsa rahatladı çocuk ama bebekten bebeğe değişir bnce

0 oy
(5,931 puan) tarafından

5 aylık bebeğim var herşeyi yiyiyorum bi sorunda olmadı zaten kıstıkça daha sıkıtı olur sonradan 

0 oy
(1,873 puan) tarafından

Ben yesem de kızım gazliydi yemesem de o kadar kendimi kıstım yediklerime dikkat ettim yine gazdan uyuyamiyordu bende yemeye başladım kendin de gözlemleyebilirsin eğer yediğin ekstra huzursuz ediyorsa bı sure daha yeme kimi doktorda kendinizi hiçbirseyden kısmayın herşeyi yiyebilirsiniz diyor 

0 oy
(5,960 puan) tarafından

Iki cocugumda da herseyi yedim. Hic problemde yasamadim. Bu mantikta 2 yasina kadar gaz yapan hic bisey yememek gerek.

(1,660 puan) tarafından

Ama ben ne zaman yesem sanki gazı bağırsaklarında iniyor cikaramiyoruz da korkuyoruz bacaklarına bisiklet hareketi yapmaya kasıyo kendisini çünkü benimki de gazlı bebek değil ama gazı olunca birikince de cikaramiyoruz 

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Kimyon katın bütün gazını alır 

0 oy
(750 puan) tarafından

Ben bebeğimin gaz sancısından çok çektim 6 aylık olana kadar çok dikkat ettim senin gibi eriki bile dikkatli yedim ama 6 aydan sonra herşeyi yedim bilmiyorum bebekten bebeğe değişiyo sanırım 

0 oy
(725 puan) tarafından

Ben başlarda çok sorun yaşadım çünkü gazlı bir bebekti şu an sadece karpuz kuru fasulye mercimek gibi şeyler yemiyorum ve maalesef karpuz kızımda çok kötü gaz yaptı 

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Ben hepsinden yedim acikcası abartmadan 

(1,660 puan) tarafından

Ben abartiyorum durduramoyorum 🤣

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (385 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 411 göst.
15 Mart 2025 Moda kategorisinde YAVUZ AMINE (998 puan) tarafından soruldu