Kızlar öğleden sonra direksiyon sınavım var ne önerirsiniz heyecanimla baş etmek için ve ve sınav esnasında nasil davranayim ve bana dua eder misiniz :) Allah razı olsun
3 gulhü, 1 elham. Derin nefes al, besmeleyle başla, başarılar dilerim :) su iç biraz agzin kurumasin heyecandan, ve hersey olacağına varır deyip kendini yıpratma. Güzel haberlerle gelirsin insaAllah 🌸
Hiç parkuru dert etme. Sonuçta ehliyetin olunca heryerde aynı rahatlikla süreceksin inşaAllah 🌸
Haklısın valla hoca diyor parkları hallet gerisinde rahat ol ama bu hocalar sınav zamani iki yüzlü oluyor diyorlar bakalım ben elimden geleni yaptım gerisi takdiri ilahi
Aynen öyle, sen kendini hazırla gerisi Allah Kerim :)
Gectimm çok şükür 🤗
Ooo MaşaAllah, tebrik ederim 👏👏
Eczanede heyecan için ilaç var genelde onu içiyorlar
Dideral aldım onu da içip gitcem :)
Bol şanslar inşallah herşey istediğin gibi ilerler 😆
Amin canım teşekkür ederim ☺️
Gectimmm canımm 🤗
Naptın canım geçtinmi
Gectimm canımm 🤗
Çok sevindim canım gözün aydın darısı bana manuel mi benimde var derslerim başladı şuan L parktan çıkarken sıkıntı yaşıyorum birde stop ettirmemek için ne yapsam bilemedim
Manuel aldım evet kaç gün oldu dersin :) halledersin l parka oldukca yavaş gir yavaş hareket et şimdi u donus kalktı ben de u da hızlı giriyordum.az klsin stop ettirecektim de çok şükür gaza bastım stop etmedi :) o stop debriyajdan hemen ayağımızı çektiğimiz için oluyor sakin olup kavramaya gelince çeksek olmz sakin olmak lazm eğer rampa ise debriyaj kavramaya gelince hemen frenden çek gaza bas araç hareket edince debriyajdan çek ayağını hemen çekme debriyajdan l
Tamam canım teşekkür ederim 6 ders aldım 8 dersim var daha
Postu yeni gördüm gectınız mı
Gectimmm canım 🤗🤗
Hayırlı olsun
Geçtiniz mi ve yazılı zor muydu ben ondan korkuyorum
Gectimm canım çok şükür ☺️ yazilidan korkmayin ben sadece gireceğim gün çıkmış sorulara bakmıştım onu da ilkte geçtim direksiyon heyecanlıydı ama onu da ilkte geçtim
1,474,451 soru
24,139,507 cevap
334,438 kullanıcı