+2 oy
730 göst.
Diğer kategorisinde (1,290 puan) tarafından

Annem babam saglık sorunu nedenıyle yaşadığı m sehıre geldıler  annem büyük ıhtımal amelıyat olacak  bekar abımde kalıyorlar 3 gün oldu gelmısler esım e dıyorum gıdıp alıp gelelım kabul etmiyor biz gidelim dıyorum yok dıyır  daha gıdıp gormedım bile  sen gıdeceksen kapı orada dıyo ama 3 veya4 tane metro degıstıemem gerekiyor gidebilmem ıcın  1 buçuk senedır aılemı görmüyorum 2 çocukla valızle nasıl gıdecem  metroyla araba evın önünde yatıyor benı götürmüyor bu benım hakkım degılmı aılemle hıc bı sorunu yok abım arabayı ıstemıstı kendıde alsın dıyor ama ıcı ıcını yiyor bılıyorum   sırf benzın parası ıcın götürmüyor benı nasıl yapacam ben bu adamla abım ise gidiyor annem babam eve tıkılıp kalmışlar. 

21 Cevaplar

+4 oy
(4,541 puan) tarafından

Kusura bakma canim esim aynisini yapsa, hem olay cikaririrm hemde onun ailesine de ben gitmem. Annem babam hastalanıp gelecek, benim evim varken bekar kardesimde kalacak cimei kocam birde goturmeyecek ha! O kocana cok laf denilirde neyse, yaziklar olsun ona.

(1,290 puan) tarafından

Aynen çok zoruma gıttı ıkı gundur ne tadım var ne tuzum ben memlekete gıttıgımde aılesınde ıkı günden fazla kalmayacam

(938 puan) tarafından
+3

Valla şaka gibisin bide iki gün kalırım demişsin. ben olsam adım atmam anasına hatta evede almam

-Reklam-
+3 oy
(938 puan) tarafından

Eşine diceksin ki sen eğer ailemi kabul etmiyosan bende senin ailenş arar eşim benim ailemi kabul etmiyo artık bende sizi kabul edemem asla bize gelmeyin bende sşze gelmşcem diceksin. Belki aşinin aklı başına gelir.eğer eşin takmazsada bu dediğimi yap lütfen. Ailene kıymet vermeyen adam sanada kıymet vermez

+2 oy
(766 puan) tarafından

Annenlere söyle sana gelsinler. Paşanın rahatı bozulsun birazz

(1,290 puan) tarafından

Soyledım gelın dıye ama abım calısıyor ızın almamıs amelıyata yakın ızın alacak

+2 oy
(2,689 puan) tarafından

Kendi ailesi olsa öyle yapmaz kızı alırken iyiydi sonra düşman mı ? Eşimde böyle bu yüzden güven problemim var

(1,290 puan) tarafından

Kendı  anne babası ı geldı 20gün kaldı dışarda yedırdık gezdırdık  hala memnun olmadılar benım annem amelıyat olaçak bana dıyo bızemı geldıler 

(2,689 puan) tarafından

Çiğ sutden kaymak olmaz bacım benimkide öyle ama ben onunkilerede verip veristiriyorum öyle yok..

+1 oy
(8,174 puan) tarafından

Biran önce ehliyete yazıl öğren. Bugün lazım olan yarın yine lazım olur . Eşine de yazıklar olsun yorum yapmıyorum ama kendi de çocuk büyütüyor yazık çok yazık .

(1,290 puan) tarafından
+1

AAraba kullanmasını bılıyorum ama ehlıyetım yok

(8,174 puan) tarafından
+1

O zaman al bacım kimseye minnetin olmasın

(1,290 puan) tarafından
+1

Yanı sadece onu sorun yapmıyo venım aıleme gıtmemde sorun senede 2 gün kalıyorum bazen ıkı senede 2 veya 3 gün onu bıle sorun yapıyor

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Tek sorun benzinse gitmekse onlar gelsin madem

(1,290 puan) tarafından

Onlarda araba yok bıde  abım calısıyır bana dıyo sen gel 

+1 oy
(18,292 puan) tarafından

Böyle bir durumda uzaklık vs dinlemez giderdim o kocanın da ailesini evime sokmazdim madem öyle al bende böyle istiyorum derdim hiç hoş bir durum değil kadincagiz hasta ayağınıza kadar da gelmiş daha napsin aynı şehirde olup uzaklığı sorun etmekte ne bilim eşine de güzel bir ders vermezsen benim bile içimde kalır simartmayin bu adamları bu kadar söz konusu aile olunca ses edemesinler

(1,290 puan) tarafından

Aslında wsım çok ıyı bı insan ama sadece aılemden bırı gelınce sorun yapiyor kımsenın gelmesını istemiyor memlekete gıttıgımdede ben aılesınde ıkı günden fazla kalmıyacagım

(18,292 puan) tarafından

Eşin iyi biri olabilir sana göre benim ailemi istemeyen benim için iyi biri olmaz ailem eşimden kıymetli bu konuda sen eşine taviz verdiğin için böyle bence 

(1,290 puan) tarafından

Ama daha ilk defa ailem yasadıgım yere  geldııl ılkk  defa bu sorunları  yasıyoruz

(22,848 puan) tarafından

Eşin gerçekten iyi biri olsaydı ailen iyi insanlar  olmasa bile  senin hattın için iyi davranırdı ama senin ailen gayet düzgün insanlar olmasına rağmen ailenden haz etmiyorsa eşinde bir sorun vardır canım önce bunu kabullen sonra ona göre bir çözüm üret

(18,292 puan) tarafından

İlk ve son olmayacak canım sen tepkini koyman lazım sen ailen ve eşin arasında kalmışsın eşin ağır basmış gibi geldi bana yanlışta düşünüyor olabilirim tabi ama buna tepki vermezsen devamı illa ki gelir 

0 oy
tarafından

İnan bu durumda metroymuş uzaklık mış hiç dinlenmem giderim. Çocuklarla illaki zor olur ama en azından başının çaresine bakmayı öğrenirsin. 

(1,290 puan) tarafından

Ya orası öyle ama ıkı çocuk var bırı 5 aylık ıllakı kıyafet götürmek gerek 3 veta4 tane metro degısmem gerek   çok zor

0 oy
(1,346 puan) tarafından

Benim iicn boşanma sebebi canım ortada bir sorun da yokken böyle yapması .söylemesi kolay diyebilirsin ama böyle adamın ailesi gelse kapıda yatsa bir kaşık suya muhtaç olsa evime almam .kısasa kisas

(1,290 puan) tarafından

Ben onun kızlardesını depremde cagırdım geldıler yaz tatılımde geldıler günlerce kaldılar anne babası 20 gün    gelıp kaldı  ama o bana ne yapıyor  bıde utanmadan memlekete tayın ısyedı annesı gılın üstünde oturacakmısız düşünsene böyle aılemı eve sokamıyorum memlekete gıtsem ne aılesı ızın verır ne kendi

(1,346 puan) tarafından

Taviz vermemen gerek canım ne demek ailen eve giremiyor .o evlilik değildir ki ozaman 

0 oy
(2,262 puan) tarafından

Bak araba en çok kadına lazım öğren ve kullan ne demek ailem gelmiş gitmiyoruz sende gideceksin bende ben ağaç kabuğundan çıkmadım benimle geçinmeye gönlün varsa gidecez yok diyorsa daha senin annenin kapısını acmam de

(1,290 puan) tarafından

Dıyorum ama boş  bahaneler üretiyor

0 oy
(6,422 puan) tarafından

Dinleme git ailen sonuçta 1.5 sene çok uzun zaman sende onun ailesine aynı şekilde davran eşine söyle bundan sonra böyle diye ses çikarmayıp yüz verdikçe tepeye çıkıyorlar bu kadar taviz vermeyin erkek milletine sonra kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar

(1,290 puan) tarafından

GGıdersen gerı gelemezsın dıyo

(6,422 puan) tarafından

Zaten şuan yaşadığın yerde senin evin değilki sen anneni bile davet edemiyorsun onun ailesine hizmet ediyorsun hiçbir sorun olmadığı halde ailene tepkili ailen arkandaysa git hiç durma blöf yapıyor biliyor senin cesaret edip gidemeyeceğini azıcık cesaret boyun eğme tıpış tıpış gelir peşinden özür dilemek için

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Kimse kusura bakmasın ben ailemi evime alırım çok istiyorsa o gitsin evden taksiye bin git 

(1,290 puan) tarafından

Çok uzak cebımde okadar para yok kı gıdersen gerı gelemezsın dıyo

0 oy
(14,756 puan) tarafından

anam babam yaşadığım yere gelecek ben nedense(!) bir buçuk sene göremediğim anamı babamı kocam istemiyor diye göremiycem. Sizin hayatlar ne değişik ya. Kavga gürültü etmedin mi peki tadın kaçıyorsa onun da kaçmalı

(1,290 puan) tarafından

Tabıkı kaç gündür kavgalıyız 

0 oy
(2,412 puan) tarafından

1.5 yıl ailemle Görüşmeme engel olamaz ne pahasına olursa olsun giderim. Kaç metro değiştirmem gerekirse gereksin. Çocuğun birini valizin üzerine oturt diğerini de yürüt kaç yaşındalar bilmiyorum ama yoruldukça değiştir. 

(1,290 puan) tarafından

Bana  dıyor gıdersen bıdaha donemezsın ee aılemde sahıp çıkmaz ne yapabılırumkı

(2,412 puan) tarafından

Ne demek gidersen bir daha dönemezsin esir mi aldı seni. Niye göndermiyor ailende nasıl sahip çıkmaz yaa o zaman seni gözden çıkarmış zaten ailen gitme yanlarına 

0 oy
(756 puan) tarafından

Kendi ailesi olsa acimaz benzin parasına pis herif 

(1,290 puan) tarafından

Evet kendı aılesı geldıgınde gezdırdık dısarda yedırdık kaç defa otıgardan getırdı

0 oy
(11,373 puan) tarafından

Niye kendini kocana bu kdr paspas yapmışsin hangi hakla gorusmene izin vermez okurken sinir oldum. Şaka gibisin birde diyorsun ben ailesine gitsem 2 günden fazla kalmam. 

(1,290 puan) tarafından

Ben aileme gıdınce annesı dolduruyor çünkü memlekette

(1,290 puan) tarafından

Memleketten dırek aılesıne gıdıyoruz o yüzden dedım en fazla ıkı gun kalırım dıye 

(1,290 puan) tarafından

Elden hıc bısey gelmıyor cnm  boşanmaya kalksam aılem sahıp çıkmaz ne yapabılırımkı

0 oy
(1,563 puan) tarafından

Seni doldurmak gibi olmasın ama kıyamet kopardı. Ailemi 1 yıl gormicem ve gitmeme izin vermicek. O arabayı sokarım ona valla 😐

(1,290 puan) tarafından

3 gündür kavga kıyamet ama boş gıdecem dedım kapı orda dedi gıtmek ıstedıgımı soyledım gıdersen bıdaha gerı gelemezsın diyor ee bosansam aılem sahıp cıkmıycak onlar daha beter

(53,727 puan) tarafından

ailen sahip cikmayacak aile olduğu icin onemsemiyor demek ki .ailenin arkanda duracaginda  emin olsa boyle yapmazdı 

(1,563 puan) tarafından

Aynen gidecek bı kapının olmadığını bildiği için sana kapıyı gösteriyor. Allah yardımcın olsun canım İnşallah 😮‍💨

0 oy
(53,727 puan) tarafından

yani simdi bilemem esinj de ben arabanin anahtarını alir evde saklar. on tane de olsa biner metroya giderim kimseye fe minnet etmem uzun sure de surat yaparım kendi anası gelse ayip olur diye surukleyerek götürür seni

(1,290 puan) tarafından

Aynen öyle götürür ama aıleme dargın gıtsem aılem sahıp çıkmaz  o da  az çok anlıyor oyüzden böyle yapıyor heralde

0 oy
(1,630 puan) tarafından

Bende ilk evlendiğim zaman eşime annemlere gidelim diyemezdim o ne zaman derse o zaman giderdik ayda 1 2 kere canı isterse derdi hadi gidelim diye öyle giderdim ailemle bi sorunu yok annem babam gençti kardeşlerimin hepsi bekar gittiğimiz zaman gırgır şenlik geçerdi oysa ama istemezdi pek gitmeyi bir ara babamdan çekindiğini düşündüm hatta akraba olduğumuz için önceden babama abi diyordu sonra baba demeye başladı arada bir karıştırıp abi baba diyordu çekindiği için gitmek istemiyordu biraz 

Sonra babam vefat etti :( babam ölmeden 3 gün önce 5 aylık oğlum var onu getirin özledim dedi oğlum hasta olduğu için baba haftaya getiririm dedim ve babam 3 gün sonra aniden vefat etti içime o kadar oturdu ki 10 dk mesafelik yere eşim istemiyor diye neden ayda 1.2 kere gidiyorum kendi istediği zaman ailesine gidiyor diye düşündüm babam öldükten bir süre sonra hegün gittim sonra haftada 2.3 kere gitmeye başladım şu an babam vefat edeli 3 sene olmak üzere o kadar pişmanım ki babam varken neden daha sık gitmedim diyorum ha ben o zaman ailemi özlerdim ama eşim diyene kadar gidelim diyemezdim şimdi canım ne zaman isterse o zaman gidiyorum ehliyet alma fırsatım olmadı ama kardeşimin var çok şükür gelip alıyor istediğim zaman kardeşim olmasa sabah eşim işe giderken bırakıyor keşke babam hayatteyken de bu aklım o zaman olsaydı 

Yani uzun lafın kısası hayat çok kısa ve sevdiklerimiz ve ya biz aniden bu hayata veda edebiliriz babamın vefatıyla eşimde anladı çoğu şeyi hergün gitsem bişey diyemez artık 

(1,290 puan) tarafından

Bende bılıyorum annem babam zaten yaslı ama kocama   anlatamıyorum  ne götürüyor ne gıtmeme ızın verıyoe gıdersen bıdaha gelemezson dıyor boş andam kımse arkamda durmaz bıde bu okumuş memur  sözde qma cahıl anlayışsız

0 oy
tarafından

Canım ev senin degilmi. Koçanı evden kov. Belliki narsist nankör. Hiç sevmedim . Kendi ailesine sultanlar gibi sen bakacam. Seni dogran anayı kapına koymayacak sic ağzına. Çağır gelin bana diyecen evden kovacak halı yok ya. Bide yüzlerine desin bakayım sizi evimde istemiyorum diye o zaman sende ailenle gidecen. Ömrü billah bunun bu huyulami vurasacan . Seni doğuran anaya babaya saygısı yok. Terbiyesiz nankör.😤

(1,290 puan) tarafından

Ben cagırdım aılemı ama onlarda gelmıyorlsr  rahat edemezler  dıye düşünüyorlar heralde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 943 göst.
0 oy
7 cevap 387 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asabii (800 puan) tarafından soruldu
+1 oy
45 cevap 3,340 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mertin annesi (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,461 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,598 soru

24,018,860 cevap

328,129 kullanıcı

...