+1 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından

38+4 haftalık hamileyim göbeğim aşaga inmemiş herkes senin doğumuna daha çok var diyor göbeğin aşağıda değilmiş erkek bebek sizce doğru mu göbek aşaga indikten sonra mi doğum başlıyor benim karnım çok yukarda bu arada göğsümün altinda

8 Cevaplar

0 oy
(8,111 puan) tarafından

İlk kızım kasıklarımdaydi oldu bitti oraya konumlandi çıkmadı yukarı yürürken hep başı aşağıdan çıkacak gibi olurdu 37+2 de geldi ikinci kızım sanki ağzımdan çıkacak gibiydi son ana kadar hiç inmedi 40+2 de doğdu . İnip çıkma diye bir şey yok bence . Bebek kendini hazır hissedince geliyor 

-Reklam-
0 oy
(1,103 puan) tarafından

Bence bu kadından kadına değişir evet doğum yaklaştımi baya aşağı iniyor göğüs araları boşalıyor öyle diyim 38+5 te doğurdum sağ saglim al kucağına inş 

0 oy
(6,401 puan) tarafından

39+5 te dogurdum. Hic inme ,karnimin asagi inmesi gibi bi durum olmadi. Dik ve sivri bi karnim vardi kizim oldu.

0 oy
(5,485 puan) tarafından

Asagi inme oyle hemen olmuyo ki. Benim doguma 2 3 gun kala iniyodu. Ikisinde de oyle oldu zaten yaklastigini da kendin anliuosun. O yuzden cok az diye net bisey denemez. Sen bol bol yuru.

0 oy
(603 puan) tarafından

Benim ilk doğumum 38+2 de oldu 36.haftada karnım aşşağı indi ama ikinci doğumumda bildim bileli karnım aşşağıdaydı hep doktora derdim çok baskı hissediyorum sanki bian gelecek diye 35+2de doğurdum bence göbekle çok alakası var göbek doğumun habercisi bence 

0 oy
(1,489 puan) tarafından

Benim göbeğim aşağıdaydı erken doğum riskim de vardı gören dikkat et doğuracaksın diyordu 41 haftalıkken suni sancıyla doğum yaptım bence alakası yok

0 oy
(842 puan) tarafından

Benimki de çok yukardaydı hiç inmeden doğum yaptım

0 oy
(2,395 puan) tarafından

Benm göbeğim aşağıda değildi kaynanam hep erkektir bak gör 40 haftada geçer sonra dogurursun dedi kar yağmıştı kapının önündeki karı kürekle temizledim o gece baktım suyum geliyor sabahına doktora gittim doğumum oldu 38+4

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
27 cevap 1,071 göst.
20 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde İncitanem16 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 24 göst.

Kategoriler

1,459,361 soru