Domates hariç hepsini verebilirsin domates ve çilek bir yaşından sonra öneriliyor alerjik riski yüksek olduğu için cevizi yaptığın pürelerin içine katsan daha iyi olur bebeğin ne durumda bilemiyorum ama boğazına kaçma riski olabilir bu yüzden püre içine katmak daha mantıklı avakado kesin yedir içine muz katıp tatlandırabilirsin zaten tatsız bişey her meyveye uygun olabilir aynı şekilde kiraz üzüm gibi meyvelerin çekirdeklerini çıkarıp ortadan ikiye bölüp vermelisin canım tavuğu iyice pişirip verebilirsin kıymada bir sorun yok birde tavsiyem hurma püre içine çok güzel oluyor tatlandırmak açısından bir de semiz otu bebekler için çok faydalı diye duymuştum semiz otu çorbası yapardım oğluma sık sık oğlum bayılırdı
Instagram da ek gıda sayfaları var orda çok güzel çorba omlet tarifleri var ordan bakıp omlet te yapabilirsin ben dereotu havuç tam buğday unu yumurta karışımlı bi omlet yapıyordum oğlum tabağı yiyecek oluyordu hatta ben bile tadına bayılıyordum kendime de yapıyordum dediğim gibi insragramdan ek gıda diye aratırsan çok güzel 4.5 sayfa çıkıyor
Sağlıklı iştahlı günlere büyüsün bebeğin canım ❤️❤️