0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (369 puan) tarafından

Kzlar ek gıda tadimlarindayiz 6 ay 8 günlük oldu ek gıdaya erken başladık 5 aylıkken  yani çoğu şeyi denedim ama denemediklerimde çok msela denemediklerim  avakado salatalık domates ceviz  tavuk eti kıyma bezelye kiraz kavun çilek karpuz vs diye uzar gider bu liste   herşeyi 3 gün kuralı ile verdim bide bu yazdıklarımdan hangileri daha uygun olur mesela tavuğu bu ayda denemek için erkenmi 

2 Cevaplar

0 oy
(2,718 puan) tarafından

Bence tavuğu verme gerçek köy tavuğu değilse. Çilek domates gibi şeyler de 1 yaş sonrası diye  biliyorum. Kiraz ve kavun hakkinda bilgim yok. Avokado bezelye uygun gibi eti 8 aydan sonra diyorlar. Ceviz verebilirsin iyice rendeleyip

(369 puan) tarafından

Tavuk köy tavuğu canm  çok sağolasın bilgiler icin

(8,312 puan) tarafından

Bal hariç her şeyi kontrollu verebilir 

-Reklam-
0 oy
(1,652 puan) tarafından

Domates hariç hepsini verebilirsin domates ve çilek bir yaşından sonra öneriliyor alerjik riski yüksek olduğu için cevizi yaptığın pürelerin içine katsan daha iyi olur bebeğin ne durumda bilemiyorum ama boğazına kaçma riski olabilir bu yüzden püre içine katmak daha mantıklı avakado kesin yedir içine muz katıp tatlandırabilirsin zaten tatsız bişey her meyveye uygun olabilir aynı şekilde kiraz üzüm gibi meyvelerin çekirdeklerini çıkarıp ortadan ikiye bölüp vermelisin canım tavuğu iyice pişirip verebilirsin kıymada bir sorun yok birde tavsiyem hurma püre içine çok güzel oluyor tatlandırmak açısından bir de semiz otu bebekler için çok faydalı diye duymuştum semiz otu çorbası yapardım oğluma sık sık oğlum bayılırdı 

Instagram da ek gıda sayfaları var orda çok güzel çorba omlet tarifleri var ordan bakıp omlet te yapabilirsin ben dereotu havuç tam buğday unu yumurta karışımlı bi omlet yapıyordum oğlum tabağı yiyecek oluyordu hatta ben bile tadına bayılıyordum kendime de yapıyordum dediğim gibi insragramdan ek gıda diye aratırsan çok güzel 4.5 sayfa çıkıyor 

Sağlıklı iştahlı günlere büyüsün bebeğin canım ❤️❤️

(369 puan) tarafından

İnstagramim yok canm semiz otu çorbasının ve bu omletin tam olarak nasıl yapıldığını yazarmisin  acaba

(1,652 puan) tarafından

image

image

image

Merhaba canım biraz geç gördüm daha iyi anlaman için fotoğraflı atmak istedim 

Siyez unu tam buğday unu bebek irmiği gibi şeyleri og store den alabilirsin ben çok memnun kaldım Google og store yazarsan hemen çıkıyor ben 

Tam buğday unu

Yulaf unu 

Bebek irmiği 

Ruşeym 

Keçiboynuzu unu 

Pirinç unu

Almıştım çok beğendim omlet tarzı şeylere unlar çok iyi oluyor irmik pirinç unu da püre için 

(1,652 puan) tarafından

Bahsettiğim sayfada tarhana çorbası hazır bebek makarnası hazır bebek çorba karışım tozları ve bebek bisküvisi de var ben hepsini almıştım aklıma yemek gelmediğinde makarna ya da hazır çorbalardan yapıyordum hem içerik olarak temiz hem de tadını çok beğendim sayfaya göz atmanı öneririm diğer ek gıda satış sayfalarına da baktım ama hem en makul fiyatlı olan hem de en çok beğendiğim marka og store oldu 

(1,652 puan) tarafından

Ha bu arada semiz otu çorbasının tarifinde kıyma yazıyor ama ben hiç kıyma koymadan yaptım daha güzel oldu 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 213 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde SL (1,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
17 Şubat 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sumeyra_._ (82 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 449 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (23,391 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,399 soru

24,138,835 cevap

334,417 kullanıcı

...