Büyü falan olacağını düşünmüyorum ama diyalog kurmaya çalışıyor olabilirler çok da iyi niyetli dusunmeedim ben .bizde kendi memleketimde evimize yakın yerde çalışan işçi usta varsa yemeğini suyunu eksik etmezdik bize calismasa bile diyelim su borusu patladı sokakta yapanlara çay kek su kola sürekli ikram ederdik .ama zaten markette çalışıyor yiyecega ulaşma imkanı var adamların yemek götürmek ne alaka .benim eşimde biz İstanbul'da aynı okulda çalışırken o müdür yardımcısi idi ben öğretmendim.Sevgili idik 2 sene teneffüs te odasına bir bakiyordum kekler pastalar börekler tatlılar sürekli bir seyler geliyor velilerden benim s*****da başkasından geleni yemez aslında ama ayıp olmasın diye kabul ediyor getiren kişi gidince başkasına veriyor du.tabi bu getiren kadınlar da diyalog kurmak için sürekli getirmeye devam ediyordu .bunu yapan okulun velileri haa evli çocuklu kadınlar hem bekar hem evli öğretmenlere yapıyorlardı .evli kadınlar da masum değil gözlerimle şahit oldum attıkları mesajlara eşime sürekli bahanelerle odasına gelmelerine falan.
Eşime bir daha gelen bir yemegi kabul edersen seni pişman ederim diye baya burnundan getirdim kavga ettim bizimki kabul etmemeye başlayınca tabi getirmediler artık .yani kuzum herkesin amacı farklı olabilir o yüzden seninki kabul etmezse bir süre sonra gelmez artık diğerleri de kendi ne istiyorsa onu yapar