Yeni Doğan'dan 2 yasa kadar kız bebek elbisesi elimde var gerçekten ihtiyacı olan varsa mj atabilirmi
Benim çok ihtiyacım var. Yemin ederim çok ihtiyacım var ya. İnternetim yoktu giremiyordum şimdi wifiye bağlandım girdim keşke postu birkaç saat önce ben görseydim gerçekten duacınız olurdum. Kızımın çıtçıtlı bodyleri bile ona küçücük oluyor artık hepsinin altını kestim giydiriyorum bu defa da beli açılıyor. Gerçekten geç gördüğüme çok üzüldüm o kadar ihtiyacim olduğu bir dönem 😔 İnşallah ihtiyacı olan birine gider 🤲🏻🤲🏻
Bebeğin kaç aylık
Bir buçuk yaşında
Küçük olsa verirdim yardımcı olamayacağım canım kusura bakma bendeki kıyafetler 1-9 ay arası
Teşekkür ederim. Evet kızıma küçük olurlar şuan elimde olanlarda zaten küçük oluyor tosbişime🙂
Post yukarı bir kaç kişi vardı sayfada
Allah hayrını kabul etsin canm bende bugün gönderdim ihtiyacı olanlara . İniallah ihtiyacu olana denk gelirsin
Amin inşallah gerçekten ihtiyacı olana nasip olsun
Nerde yasiyorsunuz benim değil ama yeğenimin ihtiyacı var Ağustosta dogumu
Merhaba şuan için biriyle konuştum o kişiyi yollucam bir aksilik olmazsa.Ama eğer olmazsa size geri dönüş yaparım
Allah hayrını kabul etsin ama her isteyene de gönderme iyice araştır bi kaç kişiye buradan sor. Dolandırıcı çok
Haklısınız.insaAllah ihtiyacı olana gider
Post yukari ciksin
Allah kabul etsin inşallah gerçekten ihtiyacı olan alır inşallah
Umarım inşaallah yerine gitse çok mutlu olurum
İnşaAllah ihtiyacı olana nasip olur
Mesajını geç gördüm
Sağlık olsun gülüm
Benim komşum var gelini hamile
Çok üzülüyorum kadına
Geline yani
Kaynanadan görmediği zulüm kalmadı
5 aylık gebe resmen aç kalıyor evde
Birlik oturuyor 2 gelin kaynana kayınpeder
Artı 2 daha küçük kaynı
Evide küçük zor sığıyor
Her odada bir gelin
Haaa para yok mu dersiniz var
Ama geline asla çorap dahi almaz
Aklıma o geldiydi
Benimde kızım var
2 yaş olucak
Tüm küçülen kıyafetleri ayırdım bebek arabası ile birlikte
Vermek için hazırladım
Ama elimde yeni doğan bebeğin kıyafetleri yoktu
Hepsini zamanında verdiydim
Başka ihtiyaç sahiplerine
Neyse canım benim
Sağlık olsun
Allah kabul etsin inşallah
Aslında alabilirdim son paramı makinam bozuldu onu tamir parası vermek için kulandim
Merhaba ben hamileyim 24 haftalık cinsiyetim kız ilk çocuğum erkekti bu kız eğer kimseye vermişsenz benimde yardıma ihtiyacım var
1,486,708 soru
24,305,035 cevap
344,343 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın