Bugün geç uyandık bebemle. Ispanaklı ve kaşar peynirli gözlemeller yaptım çok güzel oldu tadı sonra evi temizledim 18 aylık bebisle zor oluyor temizlik peşimde olduğu için 😂 şimdide oturuyorum tansiyonum uçmuştu yada makine bozuk 18 ölçtü sonra 15 ölçtü. Birazdan yemek yapıcam eşim çiriş otu almıştı onu yumurtalı yapıcam yanına biber dolması yeter Kürtçe güllik deriz. Siz ne yapıyorsunuz bakalım. He bu arada eşime kızgınım 1 haziranda doğum günü doğum günü sürprizi yapacaktım da beni kırdı kutlasam mi ne yapsam
Ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun
Güllik çiyeeee leee😁
Kızzz kutla tabi öyle bir günde kırgınlık olmasın anam 🤭
Hahahahahaaa sevdoş 😁
Vallahi nedir bilmiyorum berivan 😁 çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin inşallah
Teşekkür ederim canım
Gulık deriz Kürtçe adı
Gulik çiyeee leee nerelisiniz bu nasıl bir ot acaba merak ettim ☺
Aşkım ot ya tadı ıspanaga benziyor Elazığlı eşim
Kutla tabi adamın doğum gününü 🤣
Afiyet olsun eline sağlık bende yemekleri yaptım evimi süpürdüm şimdi de kızımla parka gitcez eşimi ise göndercem
Kalbimi kırdı o yüzden ama kutlarım 😂 sağol canım eline sağlık seninde
Çok güzel görünüyorlar canım bende aranıza yeni katıldım ve bugün bütün gün buket yaptım günüm böyle bitti şimdi yemek fln uğraşıcam öyle bence hediye işini de yap sevinsin kızgınlıklar hallolur aranızı iyi tutun siz🤭
Hoş geldin canım aramıza🥰 yapicam canım bakalım
Ben binaları temizliyorum bugünde benim doğum günü eşim sabah yattı kalktı çocuğu aldı görümce falan parka gitti bende kalan yeri temizleyecem ondan sonra duş alır evi toplarım tamam
Iyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun ❤️
Şimdiden afiyet olsun kalbin hafif kiriksa kutla ama çok büyük birşey yaptı ondan kirildiyss kutlama
Sağol canım benim. Kendi küçücük sorunları abartıp büyütüyor ama kutlarım ya
Kız bu saatte gözleme çektirdin canımı neyse ki hamile değilim emzikliyim 😄 sabah yufka alayım da yapayım bari.
Hakkını helal et canım bende ilk defa yaptım ama güzel oldu
Helal olsun canım el açması mı bu yoksa hazır yufkadan mı
El açması günlük yufkadan yaptım canım
Afiyet olsun canım 😊
Afiyet olsun canim. Ellerine sağlık
Kutla ne olacak.
Sağol canım kutlayacağım canım evet
Eşimin bir arkadaşının nişanı var oraya uğruycZ
Ne güzel canım bol eğlenceler
Oh afiyet olsun
Kutla kız sonra niye kutlamadım diye söylenirsin
Etli makarna yaptım eşim yok oğlanlarla onu yeriz
Boynumun sağ tarafı ve başımın sağ tarafı çok ağrıyor nedenini anlamadım
Sağol çiçeğim geçmiş olsun tutuldu mu acaba. Afiyet olsun canım
Sağol cnm bilmiyorum ki sabah bişey yoktu hem başım hem boynum sadece sağ tarafta var ağrı
Hadi ya
1,457,277 soru
23,906,720 cevap
322,772 kullanıcı