+1 oy
167 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (142 puan) tarafından

Kızlar bende pcos var ve ovülasyon testi kullanmaya başladım fakat ovülasyon testim geç geldi 8 mayıs da adet oldum 14 ünde bitti fakat ben 21 inde başladım teste şuan çok silik çizgi var yumurtlama dönemim geçmişmidir 

image

3 Cevaplar

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Genelde adetten sonraki 14 16 günler arasında oluyor bence kaçmamıştir günün . Bende kullandım hamile kalamadım günümü yakaladık halbuki ama olmadı inşaallah sende işe yarar 

(6,811 puan) tarafından

Tabiki de inşaallah nasip eder rabbim ♥️

(142 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
+1

İnşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim 💕

(6,811 puan) tarafından

Canı gönülden amin ♥️

(2 puan) tarafından

Bende öyle ikinci klomeni kullandım iğneyi yaptırmadım bu bayrak dedim kendiliğindne olcaksa olsun, bakalım nasipp

(142 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım bende çok şükür pcos kalmamış görünmediğini söyledi doktor 4 senenin sonunda galiba dengelemeyi başardım

-Reklam-
0 oy
(3,678 puan) tarafından

Kaçmamıştır birkaç gün daha bekle olmadı gelen aya 

(142 puan) tarafından

Tamam çok teşekkür ederim ☺️ 

0 oy
(562 puan) tarafından

Bende aynı ve adetler düzenli olmadığı için ovulasyon da ne zaman olacak belli olmuyor.  Ovulasyonda akıntı yoğunluğu olur diyorlar herkeste kesin oluyor mu onu da bilmiyorum.  Bende bu ay ilk defa deniyorum ovulasyon testini ama.ben hep aynı saatte yapmıyorum mesela denk getiremiyorum artık sabahları ilk idrar ile yapacam 

(142 puan) tarafından

Aşkım ilk idrarla yapma ilk idrarda lh seviyesi yüksek olduğu için yanlış sonuç verebilirmiş onun yerine alarm kur 14:00-20:00arası na hep aynı vakitte yap 

(562 puan) tarafından

Yaaa test öncesinde en az 2veya 4  saat sıvı tuketilmesin deniyor gündüz denk getiremiyorum 

(142 puan) tarafından

2 saat aşkım 2 saat dikkat et sonra içeçeğini iç bende zorlandım ama önemsiyorum artık bunu o yüzden çok dikkat ediyorum 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
+2 oy
5 cevap 227 göst.

Kategoriler

1,472,035 soru

24,106,195 cevap