+1 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

Kızlarım merhaba herkese düşük yapmışım maalesef değerim iyice düşmüş ne yapacağımı bilmiyorum öyle ağlıyorum lütfen 🥺 ben ne yapabilirim pazartesi gününe kadar değerim 0 olur dediler sonra temizleriz dediler ben ne yapacağım bilmiyorum tekrar geri ilişkiye girmem için hamile kalmam için ne yapmam lazım cevap?

3 Cevaplar

0 oy
(6,834 puan) tarafından

Başıma gelmedi ama bence öncelikle sakin ol stres yapma ve doktorunu dinle o seni yönlendirir ama hemen olsun deme hem bedenen hem psikolojik olarak bir kendine gel bak ben dedim aylardır olmuyor ne bende ne eşimde sorun var miyom ameliyatı oldum geçen sene ocaktan beri korunmuyoruz ama takıyoruz neden olmuyor neden bitmiyor diye olmuyor rabbim hayırlısı neyse onu versin üzme kendini ben bu ay öyle dedim verirsen basın gözüm üstüne vermezsen olan evladıma sağlık versin vardır rabbimin bir bildiği 🤲♥️ öncelikle tevekkül et stres yapma olsun diye ilişki yaşama

(15 puan) tarafından

Öyle yapıyorum canım benim dün gece den beri sabaha kadar ağladım ilk defa yaşıyorum çünkü ya ondan

(6,834 puan) tarafından

Rabbim sabırlar versin canım yaşamadım rabbim kimseye de yaşatmasın ♥️🤲 bol bol dua et sadaka ver rabbim bilir doğrusunu 🤲 inan kafana takınca olmuyor bak ben canlı örnek gir bak profile daha geçen ay test yaptım kaç tane ovulasyon kullandım yumurtlama gününü yakaladım ama yok olmadı demek ki daha zamanı var 🤲

-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun canım yani o durumu yaşamış biri olarak yazıyorum insana zor geliyor ama önce kendine gel bi rahmin toparlansin öyle düşün bence Rabbım gönlüne göre versin inşallah 

(15 puan) tarafından

Bende ilk defa yaşıyorum bitanem yaa 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Tekrar ilişki için 3 ay diğer türlü 5-6 ay rahimin toplaması değerlerin yerine gelmesi için doktor önerisi dir ama bu sayfada düşük sonrası 1 ay sonra da hamılelık düşünen gördüm ben 6 ay bekledım bu sürede folık asit başladım 2 ay kullandım ovülasyon testi ile 4.ayda hamilelik öğrendim tavsıyem vücudunuza zaman vermenız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
+2 oy
5 cevap 111 göst.
0 oy
2 cevap 275 göst.
0 oy
0 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,476,391 soru

24,168,467 cevap