+2 oy
342 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,219 puan) tarafından

image

İlk ayları yeşil ağırlıklı mavi gri gibiydi. 4.aydan sonra o renkli yerler gri oldu. Şu an 8 aylık. Düzgün ışık almayan yerlerde kahverengi duruyor. Gölgede ama iyi ışık alan yerlerde ortada kahve dışı gri duruyor. Yarı yarıya yani. İçi kahve dışı gri. Oturmamış bi renk var.

Belki de bütün tam kahveye dönmüş renkler bu aylarda böyleydi bilmiyorum. 8.ayda daha tam oturmayınca merak ettim. Var mı bizimki de böyleydi tam kahve oldu veya elaya dönük kahve oldu diyen?:D

10 Cevaplar

+2 oy
(593 puan) tarafından

Benim oğlum 1 yaş 4 ay olmak üzere doğduğunda masmavi gözleri vardı kayınvalidemin gözlerini aldı dedik tam hatırlayamasamda 8 aya kadar maviydi 1 yaşında yeşil şuan bazen yeşil bazen ela 😀 bende daha çıkaramadım. Değişebilir yani canım 

(5,219 puan) tarafından

8.aya kadar mavi olan 8 ay sonra nerdeyse ela gibi olduysa bizimkinin net ela olma ihtimali yok o zaman😁 Bakalım belki açık kahve falan olur.

(593 puan) tarafından
+1

Sağlıkla büyüsün:)

(5,219 puan) tarafından

Amin inşallah:)

-Reklam-
+2 oy
(3,600 puan) tarafından

Benim oğlum.mavi gözlü doğdu hala mavi gözlü degisirmi bilmyiorum 4.t aylik oldu

image

(5,219 puan) tarafından

Sizin orta kısım baya net açık mavi. Bence böyle kalır veya yeşile döner ya da açık ela olur:)

(3,600 puan) tarafından

Gun ışığında daha mavi oluyor kahve tek biryer yokki nasil doncek

(5,219 puan) tarafından

Açık ela olabilir dedim zaten. Kehribar gibi yani. Yeğenim buna benzer bi renkten açık kahveye dönmüştü. 

+2 oy
(4,736 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

3.5 aya kadar gri maviydi. 3.5 dan sonra Yeşil ela gibi oldu. Suan 11 aylik düz kahve :)) aha bu renkten kahverengi oldu 

image

(5,219 puan) tarafından

Bizimki de bunu yeşile dönük versiyonuydu. Demek 2-3 aya oturacak renk bizim de kısmet artık :D

(3,600 puan) tarafından

Bayagi dönmüş aslında sanki yeşile dönmek gibiymis

(4,736 puan) tarafından

Vallah bayağı dönen gözler oluyor ben en fazla ela olur diyordum 8 9 aylıkken elaydı şimdi bildiginiz düz kahve. 11 aylık şuan.  Bebeklerin gözleri ancak 1 yasina dogru oturur hatta kimi bebekler 2 3 yaşında bile rengi dönebiliyormuş tabi maviden kahveye değil ama maviden yeşile gibi 

+1 oy
(1,526 puan) tarafından

Benim kızın gözleri hala belli değil bazen koyu mavi bazen yemyeşil oluyor 28 aylık 

(5,219 puan) tarafından

Sizin yaş baya ileri kahveye hatta elaya dönme ihtimali sıfırdır:)

+1 oy
(2,672 puan) tarafından

Oğlumun gözleri masmavi ayy ne güzel ailemden aldı dedik sonra griye döndü şuan 3 aylık ela döndü arada gri gibi keşke mavi kalsaydı daha biyunce kesin tam değişir 

(5,219 puan) tarafından

Ela da güzel duruyor bence.

+1 oy
tarafından

Benimkide bugün tam sekiz aylık kahverengi gözü ama sizinki renkli yada ela gibi duruyo maşallah 

(5,219 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim ilk bebeğim 1-1.5 aylıkken direkt kahve olmuştu. Şu an koyu kahve. Ama bunun ters ışıkta falan değişik duruyor hala. O yüzden ara ara değişiklik var mı diye inceleyesim geliyor:) Koyu kahve olmaz en azından gibi:)

+1 oy
(14,555 puan) tarafından

Maşallah 🧿 

Kizim 3 e girdı 

Doğdunda mas maviydı şimdi yeşil mi ne anlamiş değilim 

(5,219 puan) tarafından

Maşallah. 3 aylık mı? Bizim orta kısımdaki kahverengilikler 3-4 ay arası mı ne belirmişti. Sizin yoksa daha da olmaz heralde bilmiyorum ama. Mavi mi yeşil mi anlaşılmayan göz renkleri çok güzel oluyor bu arada:)

(14,555 puan) tarafından

3 yaşına girdı 

Yeşil diyorlar ama ela yâda benziyor 

(5,219 puan) tarafından

Maşallah, sizinki baya büyükmüş:)

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Elaninda tonları var yeşile dönük, kahveye dönük, ışıkta değişen gibi. Bal rengine yakın şuan gunestede muhtemelen yeşile dönük olcak elanin kahveye dönük hâli gibi 

(5,219 puan) tarafından

Evet kahve ama ıslakken elayı andıran gözler gibi olabilir:)

+1 oy
(11,551 puan) tarafından

Kahverengi olacak açık kahverengi erkek kardeşimde önce maviydi sonra bu renk gibi oldu en son açık kahveye döndü 

(4,736 puan) tarafından

Benim ikinci kızım da oyle oldu. Hatta 3 4 yorum öncesi mavi iken resim paylastim suan düz kahverengi

(5,219 puan) tarafından

Evet galiba öyle olacak koyu kahve değil de orta kahve ya da biraz daha açığı.

(4,736 puan) tarafından

Evet koyu kahve olmaz 

ilk kızım direkt koyu kahve doğdu 

ikincisi maviden açık kahve oldu

+1 oy
(437 puan) tarafından

Oğlumun gözleri de aynı desiginiz gibiydi şimdi 21 aylık ve düz kahverengi kaldı. Yeşil doğru yeşil grimsi oldu sonra aynı fotograftaki gibi derken kahverengi oldu.

(5,219 puan) tarafından

Kaç aylıkken tam kahve oldu? 1 yaşa kadar dayandı mı:) Bizim de bikaç ay kaldı heralde.

(437 puan) tarafından

1 yaşında kahverengiydi artık. Tıpkı sizinki gibi dışı yeşil içi kahveydi bende ela olacak diyordum olmadı.

(5,219 puan) tarafından

Zaten ela olacak olsa biraz daha canlı durur rengi sanırsam, gri elamsı yerler dumanlı dumanlı bizim de.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 511 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Fasulye (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,803 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.

Kategoriler