0 oy
97 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (191 puan) tarafından

Kızlar çocuğa ne yedireyim güçlü bir bağışıklık için çok iştahsız ve sürekli hasta olan bir çocuk 

3 Cevaplar

0 oy
(6,687 puan) tarafından

Kaç yaşında 

Yemekleri ne ilikli kemik suyu kat faydasını göreceksin eminim 

-Reklam-
0 oy
(6,540 puan) tarafından

Oncelikle sekerden ve paketli gidadan uzak tutmaniz lazim. 

Kahvalti da peynir,yumurta,zeytin,ceviz yemeli. 

Oglen ve aksam mevsim sebzeli,etli kemik sulu bi yemek corba yanina pilav falan olmali. Ev yogurdu,ev tursusu yedirin. 

Gunluk mevsim meyvesi yemeli. Kuruyemis tuketmeli. 

İlikli kemik suyu,sarimsak,mor sogan,hindistan cevizi yagi,zeytinyagi,tereyagi,i kuyruk yagi bunlari beslenmesinde eksik etmeyin.

(784 puan) tarafından

Ah keşke her çocuk yese bunların hepsini ayırmadan 

(6,540 puan) tarafından

Bu asamaya gelmek kolay olmadi. 3.5 yasinda sekerle daha bu yil tanisti o da haftada 1 kez yer. Bazden hic yemez. Tabi sevmedigi sebzelerde var.

Siz neler yediriyosunuz ?

(191 puan) tarafından

Ya bu ceviz yemiyor yumurta zarzor veriyorum hiç sebze sevmez sadece salatalık bide havuç meyvede her gün yediriyorum et sevmiyor bide gerçekten bu çocuk beni çok yoruyor bu arada 3 yaşında geçen çocuk doktoru boyu kilosu normal diye doğduğundan beri vitamin şurupları evde eksik olmadı 

(6,540 puan) tarafından

Yasi baya buyumus. Paketli gida ve seker veriyo  musunuz ? 

Yumurtayi bulut yumutya olarak denediniz mi uzerine de bal ve pekmez dokerek. 

Cevizi avakadoya katin bal da karistirip deneyin. 

Mesela corba yiyosa sebzeleri icine katip blendirdan cekebilirsiniz. Ben kis mevsiminde mercimek corbasina bi hafta yer elmasi bi hafta bal kabagi koyarim. 

Kemik suyu mutlaka kullanin . Eti de pilavda deneyin ince ince tiftikleyin. Corbalarina da robottan gecmis sekilde verebilirsiniz. İlk baslarda benimki de yemezdi zamanla alisti yine de minik minik veriyorum eti. Cigneyip yutmada sorun yasiyo.

0 oy
(1,564 puan) tarafından

Kemik suyu etin suyu çorbalara avakado havuç yumurta ceviz 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 165 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 63 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.

Kategoriler