Merhaba kızlar. Benim sorunurum eşimin ailesi.
Çok garip insanlar aşırı derecede inat ve alıngan küsen bir aile. Velhasıl, dün eşimle çok büyük kavga ettik ki aslinda iyi anlasiriz ama oldu. Ve annesini aradi gel diye cunku o anda baya iletiye gitmiştik. Neyse kaynanam bana komşu hemen geldi. Eve girdiğinde de arkam dönük bulaşık yıkiyorum ağlayarak, kaynanam dedi noldu dedi bende bir şey yok tartıştık seni niye aradı anlamadım aramızda çözerdik. Sonra bana gel otur dedi sonra yok vallah dedim önemli değil sonra bana böyle çıkıştı : gel dedi şu an yaptığın saygısızlık ayağına 80’yasin da ki kadin gelmiş senin yaptığına bak (57 yaşında). Bende dedim ki agliyorum yeni kavga ettik yoksa saygiyla ilgisi yok, o da dedi ki ben nereden bilecem ağladığını (gözlerimden yaş akiyor ama anlamamış)
Neyse özür dileyip oturdum sorun ne dedi anlattım ve yine her tartışma gibi kaynanam beni suçladı kendi çocuğuna çocuklarına hak verdi bana dedi ki sen çok alıngan sın sana hiç birsey denmiyor (doğru değil
o kadar şey dediler ki hep sustum) ve saygısızlık yapıyorsun dedi bize büyüklerine, orda sok oldum çünkü ben saygiyi terbiyeyi çok iyi almış bir insanım Burda herkes beni sever over birtek o böyle birsey dedi şimdiye kadar. Neyse bende kendimi biraz savundum için bana dedi ki bak sürekli tartışmalarda bize laf atiyorsun pat diye yuzumuze vuruyorsun her şeyi (bu da doğru değil asil o gelmiş zaten ağlıyorum daha çok üstüme geldi). Neyse sonra israrla sen alıngansin bende yok dedim kabul etmiyorum dedikçe sen öylesin dedi en sonun da tmm dedim. Yani geldi ama daha çok canımı sıkmaya geldi. Eşime dedim memnun musun dedim ve eşime göre alıngan kötü bir şey değil sadece niye saygınız dediğini anlamamış ama orda ağzını açıp bir kelime etmedi, güya ben kendimi savunmuşum da o yüzden bir şey dememiş. Ve bana diyor ki senin hiç çat kapı gelip rahatsız etmiyoruz bile bende ona lafım mı var dedim bende sizi rahatsız etmiyorum (komşuyuz). Neyse yani bundan sonra o nasıl davranmalıyım bu dediklerine rağmen yine de saygisizlik yapmadım sabrettim ama onlara sorsan onlar normal (ki herkes garip insanlar diyor onlar için) ben anormalim suçsuzum. Gorumcelerim bipolar zaman durup dururken beni silen küsen insanlar, kaynanam aşırı alıngan kayın babam çok inat biri canı isterse konuşur off biktim. Maalesef bu kadina muhtacım oğluma bakiyor günde bir saat ben işden gelene kadar ama yüzünü görmek istemiyorum