+1 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından

Kizlar rahim sarkması tam olarak nedir nasıl bisey hiç bilmiyorum ama arastirmalara göre muhtemelen sarkmış cunki elime geliyo ve aynadan baktım küçük Bi et parçası gibi bisey var rahim sarkmasimdan ameliyat olanlar var mı acaba zor mu süreç nasıldı merak ediyorum cunki bana da yol göründü ameliyat olacağım devlet hastanesi araştırıyorum oteller çok pahalı cunki birde darltma istiyorum ikisi aynı anda oluyor mu?? Bilginize yardımınıza ihtiyacım var kafama çok taktım bu sorunları eşimle de aramızda sorun olmaya başladı bu ilişki meselesi :(

5 Cevaplar

+1 oy
(315 puan) tarafından

??????????????????

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Hiç bilgim yok postun çıksın 

+1 oy
(1,022 puan) tarafından

Dudak küçültme diye geçiyor ve devlet yapmıyor diye biliyorum

0 oy
tarafından

Ben oldum canm ameliyat hep daraltma hem sarkma ameliyatı evet tarif ettiğin gibi afedersin rahim ağzında yumurta gibi oluyor sarkma elle de anlaşılır bakınca da ben ileri derecedydim idrar kaçırma problemim vardi

0 oy
(5,940 puan) tarafından

Kayinvalidem oldu. 1 gece hastanede kaldi ve cikti. Normal yurudu cok zor degildi ama sonrasinda dikkat etmek lazim. Agir kaldirip kendini cok yorarsan tekrar sarkma olabiliyor.

tarafından

Maalesef canm benim ameliyattan sonra yeniden sarkma oldu işte ki zaten doktorum 5 yıllık bir ameliyat yine olur demişti sarkma dediği gibi de oldu

(5,940 puan) tarafından

Malesef oyle. Kayinvalidemde de hemen oldu cunku dikkat etmedi. 2 sene olmadan tekrar az da olsa sarkti dedi. Ilkinde baya sarkiklik vardi.

tarafından

Aynn canım benimde şuan yeniden ameliyat dediler ama göze almadım 

(5,940 puan) tarafından

Cok gecmis olsun size de. Yeniden olma cesaretiniz olursa tekrarlamaz insallah.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 210 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena kaya (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 371 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,425 soru

24,139,143 cevap

334,429 kullanıcı

...