+1 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde (2,342 puan) tarafından

Evet kızlar soruyorum size. Yılda toplasanız 1 ay hadi bazen bayramlar birleşiyor belki o zamanlar da dahil edilmek üzere 40 gün olsun. Tatil bölgesinden kendi bütçenize uygun olan bir daire alıp döşeyip birakirmiydiniz? Ya da başka bir şehirden  yine uygun bir daire alıp kiraya vermek mi mantıklı? Almayı dusundugumuz dairelerin kira getirisi maksimum 18 bin lira getirisi olur. Yani bir yandan ayda 18 bin TL kira almak var. Bir yandan da dediğim şekilde bir tatil bölgesinde istediğin zaman gideceğin (maksimum 40 gun) yazlik gibi düşünülecek bir evin var. Sizce 40 gün için evi o kadar boş bırakmaya değer mi? 

22 Cevaplar

0 oy
(1,648 puan) tarafından

40 gün az mı canım yazlıkta ömür boyu yasamitorsun tatlini yapıp geliyorsun gayet iyi

(2,342 puan) tarafından

Eşim öğretmen olsaydı da yazın 3 ay kalabilmeyi saniye dusunemz alırdım:)  15 tatilde de giderdik

-Reklam-
0 oy
(4,798 puan) tarafından

Yazlık değil ama yurtisindayiz yılda 1 kere toplasan belki 3 hafta 1 ay ancak gidebileceğimiz bir ev almaya niyetimiz var. Haziranda turkiyeye gidiyoruz bakalim inşaAllah nasip olur. Biz her sene mutlaka gidiyoruz imkanimiz olursa senede 2 kere bile gideriz Türkiye'ye.  2 cocukla kendi evin dışında bir yerde de rahat edilmiyor hadi 3 5 gün 1 hafta tamam ama 3 4 hafta hiç bir yerde rahat edilmez. Ben otelde bile 2 3 geceden fazla kalamıyorum darlanıyorum. Kısacası biz gerekli gördük ve almaya nihetimiz var inşaAllah nasip olur 

(2,342 puan) tarafından

Çok kararsiz kaldım çok. Dediğini düşününce almak çok mantıklı. 2.cocukla çok rahat edilir ev olunca

(4,798 puan) tarafından

Yorumları okudum kimisi yazlıkta temizlikle yemekle mi uğraşacam yazmış uğraşacak ne varki yazlık evi 200m2 almayacaksın 70 80 m2 evin ne temizliği olacak. Ayrıca kahvaltiyi evde aksam yemeğini yine dişarda yersin veya evinde pratik bir şey pişirirsin. Ha ultra zenginsindir aylık 250 300 bin kazanırsın o zaman hiç uğraşma kahvaltıyı da dışarıda yap. Ama oteller lokantalar da çok pahalı artık. Biz en son Aralık ayında istanbula gitmiştik 2 yetişkin 1 cocuk yani 3 kisi de 1500tl veriyorduk bi yemeğe otel desen 3 gece 300€. Bana yazlık almak çok daha mantıklı geliyor 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 629 göst.
0 oy
4 cevap 407 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 975 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 347 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,025 soru

24,133,326 cevap

334,178 kullanıcı

...