0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından

Kızlar komşum eşiyle ilgili çok sıkıntı yaşıyor bugün evinde 4-5 tane muska bulmuş iyi mi kötü mü bilmiyoruz nasıl imha edebiliriz acaba ben suda kalsın parçalansın boş bir arsaya dök diyorum başka komşum da hayır göle dökmesi lazım diyor ama etrafımızda göl yok çok uzak gidecek imkanımız da yok 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Her muskanin imha etme yontemi farkli olur bilen bir hocaya danismadan imha etmeye kalkmayin bazi buyuleri yakmak tehlikeli bazisini da suya atarsan bozulamiyormus tehlikeli oluyor yani.

(682 puan) tarafından

Koymuş bile ayrıca göstereceğimiz kimse de yok 

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

bence yak gitsin . belkide muge anlidaki gibi dilandiricinin biri abuk subik biseyler yazio cizip doriyos paketine falan sarmistir uyduruk biseydir . yak gitsin at atese yansin

(9,079 puan) tarafından

ben ayrildigim sevgilimin annesi bana bikac hediye ormustu atki bere mere b canta  falan. attim barbeku atesine yaktim onalri. evlerinden hep para caliniyordu annesi eve yemeklik mazeme bile almazdi hep muskalar cikiodu evde. buyu muyu yaptiriyomus kadin . bunu ogrenince bana verdigi herseyi yakmistim

(682 puan) tarafından

Ayyy Allah korumuş 

0 oy
(877 puan) tarafından

Nasıl imha edilir bilmem ama yakmaya falan kalkarsa kokusu kimseye gitmesin özellikle ona gitmesin. Bizim bir akraba da evinde buldu tuttu sobaya attı bide nasıl yanıyor diye bakınca kokusunu ona gitmiş kadın hemen orda bayıldı hastaneye kaldırdılar felç geçirdi şuan biraz daha iyi ama tam anlamıyla ileşmedi kendisi diyor yaktığım gibi kokuyu duydum kendimden geçtim diyor. 

(682 puan) tarafından

Evet kesinlikle yakılmaması gerek diye biliyorum 

0 oy
(67 puan) tarafından

İlimli bir cami hocasına sorun. İyilik için muska yapıldığını pek duymadım. Muskadan da iyilik nasıl gelir ki zaten? Ne zavallı insanlar var. Nelerden medet umuyorlar. Allah ıslah etsin. Müge anlılık mevzu. 

(682 puan) tarafından

Maalesef etrafımızda ilimli hoca falan yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
0 cevap 31 göst.
+1 oy
5 cevap 103 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde anne (35 puan) tarafından soruldu