+1 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızlar iyi akşamlar oğlumu her gece bir öksürük tutuyor uykudayken ve sonrasında sonu hep kusmayla bitiyor gün içinde ne yediyse çıkartıyor ve rahatlıyor bu her gece oluyor maalesef son zamanlarda hastaneye gittik doktor öksürük ilacı vs verdi ama başka yok başına gelen varmı ya uykuda öksürük ve kusma neden olur acaba 

1 cevap

0 oy
(6,834 puan) tarafından

Krup da öyle oluyor kızım 1 buçuk yaşındayken yaşadık gündüz bı şey yok gece oldu mu öksürük ve kusma ve köpek hırıltılı gibi nefes alıyordu 

(12 puan) tarafından

Ay bizimki de aynı gerçekten bu hastalığı ilk defa duydum günlerdir araştırıyorum ya dedim neyi var bu çocuğun gün içinde biseyi yok ama gece olunca öksürük o tuhaf sesler kusma her gece her gece maafolduk pazartesi randevumuz vardı bunu doktora söylicem bakalım ne diyecek birde soğuk hava iyi geliyor diyorlar ama doğrumu acaba

(6,834 puan) tarafından

Bende o doktora denk gelene kadar bilmiyordum hiç tane tane anlattı dediğin gibi gündüz bı şey yok gece oldu mu çocuk perişan evet canım soğuk hava iyi geliyor o gün bize de acilde soğuk buhar vermişlerdi buzdolabının üst kısmını aç bı 30 saniye yüzünü tut inan bana etkiyi göreceksin ben öyle yapıyordum bunu o doktor söyledi bana tekrarlamaz ama tekrarlarsa yine uygula bunu dedi 

Her yeri dip köşe sil temizle tekrar üremesini engelle dedi inanır mısın duvarlara oyuncaklara kadar sirkeyle silmiştim 1 hafta sonra hiç bı şeyi kalmadı 

(12 puan) tarafından

Ay Allahım senden bin kere razı olsun gerçekten içim rahatladı zaten temizlik yapacağım büyük o soğuk hava buharıda yaparım sana çok teşekkür ediyorum 

(6,834 puan) tarafından

Allah kimseyi evlatla sınamasın çok zor biz yaşadık bilirim yani o günleri ..rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah bana yaz tekrar özelden falan merak ederim inşaallah iyi olur 

Rabbim senden de razı olsun ♥️ 

(12 puan) tarafından
+1

Amin çok zor tabiki çocuklarımıza bisey olmasın Allah onları hep korusun yazarım tabiki çok sağol iyi geceler 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 670 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
19 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 167 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,735 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 173 göst.