+3 oy
690 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,092 puan) tarafından

image

image

İki kızıma iki elbise biri geldi çok beğendim altına tayt (ben şort sevmiyorum) iki tane tişort takım oğluma da bir takım bir tulum daha önceki elbise ile 3 çocuğuma ikişer kat 2300 e geldi bizim buralarda baktım en basit elbise bile 700 _750 arası

Sizce fiyatları nasıl

10 Cevaplar

+4 oy
(6,778 puan) tarafından

Bu fiyatlar ne ya 🙄🙄🙄🙄 

Ay iyiki ama iyiki pazar kadınıyım salı günü alt üst şortlu takım aldım oğluma takımı 100 TL cikti 🫣🫣

(508 puan) tarafından

Benim fiyat algın gitti galiba bende evlerde giysin diye LCW dan ,bir takım bir tsirt birde 5 li corapa dün 800 TL verdim normal geldi 100 TL takım bulunabilecegi hiç aklıma gelmezdi 5 li corapa 100 TL verdim  bizim burda pazarın fiyatları da aynı maalesef 

(508 puan) tarafından

image

image

birde beşli çorap aldım yüz TL ye 800 kusur tuttu dün magzada o yüzden bana fiyatlar uygun bile gelmişti açıkçası  bunları kıyafeti kalmadı günlük giymeye almıştım  daha bayramlık bakmadım

(6,778 puan) tarafından

Günlük giyim için bana göre çok pahalı canım 

(508 puan) tarafından

Ne bilim canım ben hep çocuğa LCW dan aldığım için bu senede 350 den aşağı takım yok yani bunuda hotweals çok seviyor o yüzden fiyat farkını aramadım mutlu olsun diye 

(2,366 puan) tarafından

Ben kocaeliye taşınmadan önce hep Pendik pazarından alırdım orasıda baya uygundu şimdi hala aynımı bilmiyorum kac senedir gitmedim anam şeytan dürttü haftaya gidim bi 😅

-Reklam-
+3 oy
(6,539 puan) tarafından

Kirmizi elbise guzel bayram icin. Erkek bebek kiyafetide uygun. Digerleri de gunluk ama iyi oluyo rahat etmeleri acisindan. 

Ama o beyaz uzun tayti elbisenin altina mi aldiniz ? Dize kadar olan sortlar var onlar daha hos duruyo. Bu sekil uzun taytla elbise giymenin bi mantigi kalmiyo. Alt tarafi uzun olsun istiyosaniz ya uzun elbise alin ya da uzun baska kiyafet giydirin bacaklari orten. 

Saygi duyarim belki acik giymeye alistirmak istemiyosunuz. Ama bu sekilde giydirince hem hos durmuyo hem de cocuklar soylenenlerden etkileniyo ya da baskasi uzerinde farkli tarzda goruyo. 

(508 puan) tarafından

Külotlu çorap daha güzel olur aslında canım altına bence birde külotlu çorap al taytı hiç kestirme tabi bu benim fikrim 

(3,092 puan) tarafından

İnce ler çok çabuk kaçıyor kalın da sıcak olur diyom

(508 puan) tarafından

image

ince ten çorap  gibi oluyorya beyaz 

alma onlar naylon zaten çocuğu pişirir böyle pamuklu yazlık delikli  kulotlu çoraplar olur onlardan al canım 

(6,539 puan) tarafından

Biz İzmir'deyiz. Suan bile cok sicak bayrami dusunemiyorum. Kulotu corap her turlu bunaltir yaz gunu bence.

(508 puan) tarafından

O zaman haklısın canım elbisenin altından görünmeyecek şekilde kestirirsin ben uğraşma diye yazmıştım ama İzmir sıcak olur dediğin gibi 

Güle güle giysin çocukların bu arada fiyatlar normal :) 

+2 oy
(217 puan) tarafından

Pahalı geldi fiyatlar elbise takım hariç hepsini 100er liradan alsaydın takımda pahalı geldi 300 lira en fazla elbise güzel fiyatta Uygun 

0 oy
(1,655 puan) tarafından

Bana gayet makul geldi pazardan da alırım ama çok tercih etmiyorum daha çarşamba günü sosyete pazarına gittim kaliteli olan 400.500 parkta falan giysin diye alırsan 150.200 arası parkta giymeleri için iki takım aldım çocuklarıma 

Bugün sabahta LCW dan yazlık kıyafet alışverişi yaptım 

Büyük oğluma 11 alt üst takım 4 tişört 2 pijama takımı 1 fermuarlı sweet 

Küçük oğluma 5 alt üst takım 4tişört 2 pijama takımı 2 set çorap 

Aldım küçük oğlumun abisinden kalan çok kıyafeti olduğu için az aldım bunların hepsine 8 bin tl verdim 

Bana gayet normal geliyor ucuzu var diyorlar ama ucuzun da kalitesi ucuz oluyor mesela büyük oğluma hep LCW dan aldım şu ana kadar küçük oğlum giyiyor tabi ona da yeni alıyorum ayırt etmiyorum ama 10 takım alacağıma 5 alıyorum taptaze duruyorlar daha abisinin küçülen kıyafetleri 

(3,092 puan) tarafından

Aynen kesinlikle kalite farkı oluyor

0 oy
(16,062 puan) tarafından

Pembe elbisenin sarısı aldım geçen hafta kızıma çok tatlı duruyor ☺️

(3,092 puan) tarafından

Hmm bende çok beğendim 👌🤩

0 oy
(29 puan) tarafından

Bence fiyatları gayet iyi evet pazardan daha Uygun'a var ama kaç kere aldım ya tek yıkamada soldu yada tiftiklendi. Param da çöp oldu.LC den çok aldım kumaşları kaliteli o kadar giymeye fazla yıpranmadı bile 

0 oy
(5,837 puan) tarafından

Ay harika canim cok da guzeller gule gule giysinler 

(3,092 puan) tarafından

Teşekkür ederim😘💕

0 oy
(231 puan) tarafından

Bence aşırı bir pahalılık yok mağazalarda daha pahalı internet daha uygun çünkü şu an hayat pahalı gerçekten her şey böyle sadece oğlunun takımı biraz pahalı geldi onun dışında ikili kız takımları gayet uygun ve lcw'ın ürünleri gerçekten kaliteli oluyor pamuklu

0 oy
(2,366 puan) tarafından

Bende e bebek ve LC den aldım ikisinden aldıgım 2000 tuttu İstanbul Pendik pazarına gidicem gidebilirsen orası daha uygunmuş 

(6,778 puan) tarafından

Baci rahatsız ediyorum ama şu Pendik pazarı nerde hangi günler kuruluyor herkes Med ediyor ama yerini bulamadım bı türlü merkezden hangi araçlar gidiyor 

(2,366 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Pendik sahilde green park otel varya onun biraz ilerisi orda pendiğin içnden eskiden minibüs vardı hala var mı bilmiyorum kartal Maltepe oralardan otobüsle gelenler vardı sahilden inip biniyolardı ama hangi otobuslerdi bilmiyorum ben coğunlukla merkezden yürürdüm gezerdim tek gittiğimde kocaeliye tasındımdığımdan beri hiç gitmedim 2 sene olcak şeytan dürttü haftaya gidicem heralde ki 

(6,778 puan) tarafından

Yolun düşerse kahve içmeye de beklerim 🩷 

Teşekkür ederim canım hangi günler kuruluyor 

(2,366 puan) tarafından

İnşallah kısmet olur bir gün 🥰

Cumartesi günü haritalara yazınca cıkıyo aslında Pendik cumartesi halk pazarı diye 

(6,778 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım bakicam 1 2 kere. Denedik bulamadık bı kaç kişiye sordum farklı yönler tarif edildi ben de vaz geçtim 

0 oy
(1,652 puan) tarafından

Modamizbirden alıyorum wakikikden de alıyorum ama öyle güzel indirim olunca . Şu 600 TL'lik takım çok pahalı ya . Gereksiz geldi bana .

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 516 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
19 cevap 877 göst.
0 oy
4 cevap 170 göst.
+2 oy
4 cevap 222 göst.

Kategoriler

1,477,959 soru