+1 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde (1,402 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kolumu çok kötü vurdum acaba kırılmış mıdır 

9 Cevaplar

0 oy
(1,402 puan) tarafından

Döndüremiyorum dirsek tarafından çok ağrıyor

(4,901 puan) tarafından

Şişti mi 

(1,402 puan) tarafından

Evet şişti

(4,901 puan) tarafından

Ozmn kesin bişi vardır geçmiş olsun 

(1,402 puan) tarafından

Çok teşekkürler

-Reklam-
0 oy
(1,261 puan) tarafından

Şişmiş veharelwt ettiremiyirsan kırılmıştır. Ya da hafif çatlasın vardır. En iyi ihtimal ezilmiş  dokun hasr görmüştür. Acil de bilmiyorlar ortaoediye sıra al

(1,402 puan) tarafından

Yapma yaa şişti evet haraket ettiriyorum lakin canım da yanıyor ettirince 

0 oy
(1,758 puan) tarafından

Hareket ettiremiyorsan ya kırılmıştır ya da çatlamışdır bağların da kopmuş olabilir bu yüzden doktora gitmen daha doğru olur çatlak daha zor olur geç iyileşir umarım çatlak değildir geçmiş olsun 

(1,402 puan) tarafından

Bayağı hareket ettirebiliyorum Sadece biraz acı var

(1,758 puan) tarafından

Bende bileğimi sert vurmuştum harekette ettirebiliyordum ama çok az ağrısı vardı birşey olmaz dedim kendim sardım o zaman üniversite okuyordum hamur yoğurdum voleybol oynadım bir baktiydim ağrısına dayanamiyorum elim davul gibi şişmiş morarmış soluğu acil de almıştım kırıkmış meğer nasıl gezdin bu kolla sen dedi doktor baya kızmıştı ihmal etmeyin o yüzden 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Şişti mi, abla 

(1,402 puan) tarafından

Şişti ablası

(1,493 puan) tarafından

Cok geçmiş olsun ama şaka değil yani kırık olsa duramazsın, zedelenme veya çatlak olabilir, çatlak da birkaç saat idare edebilirsin ertesi güne ona kırık gibi artar ağrısı inşallah kötü bişey yoktur ne yaptın ya şimdi nasıl oldun 

0 oy
(7,663 puan) tarafından

Fotoğrafı görmedim ama bir ay önce eşimde kolunun üstüne düştü omuzdan kırılmıştı ve lif yırtılması olmuştu Bi kaç gün doktora gitmedi kırık değil diye kaldıramıyordu kolunu çok ağrısı vardı şişmesi o kadar yoktu ama dokunduğum zaman kasları elime çok sert geliyordu 

Çok geçmiş olsun inşallah sende öyle bir şey yoktur bence direk acile git 

(1,402 puan) tarafından

Ya Çok geçmiş olsun ben de böyle bir şey var ki hani böyle artık böyle kopacak dereceye gelecek dayanamayacak dereceye gelecek anca öyle gideceğim göstereceğim ama yani şu anda yanılmayacak gibi bir acısı yok Biraz ağrı yaşayayım da yüksek şunu da duymuştum daha önceden Hani kırık olsa çok ağırlığına dayanamayacak gibi oluyormuş dayanamayacak bir acı yok şu an

(7,663 puan) tarafından

Allah razı olsun. Yaaa ama kırık yoksa bile belki başka bir şey vardır. Eşimde de öyle dayanamayacak kadar bir acı yoktu ilk düştüğü zaman hiç kaldırmıyordu kolunu ben zeytinyağı ile masaj falan yaptım biraz biraz hareket ettirdi o kol ile tır seferi attı bir günde otobüs sürdü düşün 😂sonra doktora gitti doktor kırık demişti 

0 oy
(1,612 puan) tarafından

Eğer şiştiyse Ağrı'da varsa acile gidin çatlak ve kırık oldumu şişiyor

(1,402 puan) tarafından

Yapmaa ya dayanılmayacak bi acısı yok Allah'tan.

(1,612 puan) tarafından

Geçmiş olsun 

0 oy
(1,520 puan) tarafından

Ayyy acile git en azından ilk yardımı yapsınlar. Sonra ortopediye yönlendirirler Zaten. İnşallah bir şey yoktur. Haber et lütfen.  🥺 

(1,402 puan) tarafından

Yaa bi anlık öfkeyle tezgahı yumrukladım. Gitmedim de bir yere şimdi canım da acıyor da öyle dayanılmayacak tarzda değil. Sanırım ezilme oldu.

(1,520 puan) tarafından

Mutlaka git ya bak yanlış bir şey olmuşsa ve yanlış kaynarsa falan sonra yine sana bela olur. İçin rahatlar en azından. 

0 oy
(23,160 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım

(1,402 puan) tarafından

Allah razi olsun.

0 oy
(3,335 puan) tarafından

1 ay once oglum kolunun ustune dustu dirsegi kirilmis sisme vardi ve hareket ettiremiyordu bi baktir istersen

(1,402 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ezilme oldu galiba ya tam bilemiyorum ağrı var da kırık ağrısı dayanılmaz oluyormuş diye duymuştum inşaAllah kırık çatlak değildir.

(3,335 puan) tarafından

Her kirik agri yapmaz dedi dr bize bi git istersen sen

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 438 göst.
1 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 742 göst.
24 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,649 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,134 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 109 göst.
25 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,813 soru

24,049,684 cevap

329,602 kullanıcı

...