+3 oy
344 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (508 puan) tarafından

Çarşamba günü kismetse ikinci sezeryanim olacak tavsiyelerinizi bekliyorum  ne alayim yanima ne yapim 

Bide belden mi uyuşmali mi yoksa tam bayilmak mi iyi 

14 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Rabbım yar ve yardımcın olsun canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Ben mecbur sipinal oldum ama tekrar gebe olursam genel anestezi isterim çok şiddetli baş ağrısı yaşadım ben 

+3 oy
(6,541 puan) tarafından

Belden uyusturma bebek sagligi acisindan daha onemli. 

Kahve ,komposto,sicak bi corba ,meyve yeterli olacaktir :)

+3 oy
(230 puan) tarafından

15 gün önce sezeryan oldum genel anestezi tercih ettim çünkü belden olunca bel ağrısı baş ağrısı çok oluyo diye görmüştüm hatta bi kadın sezeryandan sonra duramamış bi süre sonra bel ameliyatı olmuştu korktum genel anesteziyi tercih ettim tabi kişiden kişiye değişir ama 

Anesteziyi vucuttan atabilmek için bol bol kahve içtim komposto çorba tabiki 

+3 oy
(9,080 puan) tarafından

asrin hatasini yaomak istiosan tan bayilmak. 

rahatlik konfor istiyorsan belden uyusma tercih 

(444 puan) tarafından
+1

Casperiye ya uyusmasa benim uyusmadi misal 

(9,080 puan) tarafından
+1

uyusmama gibi bir durum imkansizinda otesinde . dişci gibi dis dolgusu yaoarken agzina el giriyor aletler giriyor onlari hissediyorsun dokunmalari ama aci hissetmiosun disinde sadece agiz icinde parmaklarim aletlerin agirligini dokunmasini hissedersin ama aci yok.. dogumdada elleri dokumlaalari hissediosun ama aci yok. nekadar degisik bir olay devasa zevki biri kitir kitir keserken aci hisetmioudn:)

ben doktora hocam uyusmadan baslamayin bekeyin falan derken  coktaaan baslamislar bebek gelio icinden 15 e kadar say dedi. beni kesmisler falan bile yani ben uyuscam diye beklerken bebegi cikartcaz dedi:)

(444 puan) tarafından
+1

Ayy valla ben uyuşmadim ilkte kesi yapıldı acıyor dedim yine kesti resmdn diri diri sonra bayılttılar o ihtimal çok kötü 

(1,763 puan) tarafından
+1

Ay Allah korusun ya nasıl etki etmez ona göre verilmiyormu ilaç senin bünye çok dayanıklıymış demekki ben 3 defa kürtaj oldum ikisinde tamamen bayılttılar hiçbişey hissetmedim 3.cüde bayıltmadan doğum yaptırıp kürtaja aldılar berbat bi deneyimdi ondan çok korktuğum için genel bayıltılmek istiyordum ama sonrasındaki yaşananlar biraz gözümü korkuttu artık Allah'a kolay geçmesi için dua etmekten başka çare kalmadı bana😁 yaşancaksa her ikisindede zorluk yaşanıyor demekki 

(444 puan) tarafından

Bünye dayanıklı da ben peki acı eşiğim çok düşük 

+2 oy
(1,687 puan) tarafından

Genel anestezi oldum .Ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım çok şükür 

+2 oy
(444 puan) tarafından

Valla ben ilki beldi uyusmadi bayılttılar ama hastaneden çıktıktan sonra baş ağrısı başladı Allah im çok kötüydü 2 dış gebelikti grneldi uyandığımda hic zor değildi ilki kalktığımda aci çöktü ikinci harika idi 3 olucak belden istiyorum ama korkuyorum daha rahatmis ama travma oldu ilki ins genel yapılır bunda genel isterim yaparlarsa 

+2 oy
tarafından

Genel daha iyi

+2 oy
(3,408 puan) tarafından

Anestezi noktasında doktorlar seçenek sunmuyor ama genel anestezi daha riskli diye biliyorum. Yani çocuğun yoğun bakıma girme riski yüksek dedi bana doktorum. Yoksa spinal ağrı kalıyor diye istememiştim bende ama anestezi yapan doktor önemli olan. Dozunu iyi ayarlayınca sıkıntı olmuyor. İnşallah sende sıkıntı yaşamazsın herşey güzel olur. 

+2 oy
(2,495 puan) tarafından

Bolca classic sert kahve alın sıcak su torbası ayrıca 

+2 oy
(514 puan) tarafından

Belden uyusmali oldum hiç sorun yaşamadım  ,sezeryan sonrası düz yatmayın ama narkoz başınıza gitmesin baş ağrısı yapmasin

+2 oy
(3,344 puan) tarafından

Belden uyusturma ama bildigim kadariyla mecburi bi durum olmadikca genel anestezi vermiyorlar

+2 oy
(484 puan) tarafından

Genel anestezi oldum. Çok önerilmiyor bebek açısından ama ne yalan söyleyeyim çok kolaydı :) Sonrası için kimi insanlar devâsa hikayeler anlatıyor ama benim öyle olmadı. Rüya görüp uyandım. 

+1 oy
(1,121 puan) tarafından

Aslinda herkesde farkli oluyor.Kimisi belden daha rahat ediyor,kimisi genel.Belden anestezi alip o anda panik olup uyutulanda oluyor.Bir cok kiside belden aldigi zaman sonrasinda bel agrisii cok oluyor.Ben 2sinide genel aldim cokda guzel gecti.2ci sezeryanimda hemsirelerden sordum hansi daha kolay sizin icin.Sonucta onlar bakiyorlar hastaya gozlemliyorlar.Belden anestezi alanlar sonrasinda agrisi daha cok cekiyor,genel olanlar daha rahat oluyor dediler

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 584 göst.
27 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 132 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 678 göst.
14 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Asrı Saadet (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,527 soru

24,170,558 cevap

335,834 kullanıcı