+1 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

😥😥😢😢😢 kızlarım merhaba canlarım benim bugün bir çok az kanamam oldu acile gittim sonuçları bekliyorum çok korkuyorum neden öyle kanamam oldu geçenlerde de bi fotoğraf atmıştım lütfen bana yardım edin ilk hamileliğim bu çok az kanama oldu çok sancı var karnımda ağrıyor ya Lütfen cevap ??

3 Cevaplar

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Bunu hiç bilemeyiz canım bazen düşük belirtisi olabiliyor kanama ama hamileliğin sonuna kadar hafif hafif kanama yasayan ama bebegini sağlıkla kucağına alan tanıdıklarım da var o yüzden dua etmekten başka yapacak bir sey yok en doğru cevabı kontrolden sonra doktor verir

-Reklam-
0 oy
(212 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun inşallah progestan falan verilir biraz kontrol altına alınır inşallah düşük yaşamıyosundur

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Öncelikle ne kadar sakin kalabiliyosan sakin kal canim stres hepsinden zararlı. Bebek tutunuyo gelisiyo rahim buyuyo filan bunlarda kanama da olabilir sancı da. Bol su iç rahmin temizlensin. Bı de bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy uyurken filan. Rabbim saglikla kolaylıkla yavruna kavuştursun vakti gelince

(15 puan) tarafından

Kurban olduğum kuzum canım benim düşük yapmışım değerim çok düştü yaaa pazartesi kan verip temizleyecekler 😪😪😥😥

(4,876 puan) tarafından

Ahhh çok üzüldüm geçmiş olsun canım benim. Rabbim tez zamanda kucağını nur toplarıyla doldursun sağlıklı akıllı nur yüzlü. Nasip değilmiş meleğin dünyaya gelmeden melek olmuş:(

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
0 oy
4 cevap 134 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 331 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler