onde bi dişi vardı sallaniyodu çekildi diş doktorunda sonra diş çıkmaya başladı yerine otekide sallanir sallaninca ozaman cekeriz dedi bende tamam dedim oda baya sallanmaya başladı götürdüm çekildi diş şimdi baktım düzgün çıkmıyor bu diş araya gircek yerde yok dişlerin arasına nasıl yerleşecek
Balla biraz zor gözüküyor öyle çıkabilir arkada kalır hafif gibime geldi
Babasının bir dişi de öyle hatta aynı dis özel çocuk diş doktoruna götürcem bi
hic dert etme 12 yasa geldinde falan tel takarlar
Yani öyle olur yapacak bişey yok demi
ya muk cikmis baci ilerde telle duzelir mis gibi olur hic uzulme
Canim basbaya carpik cikmis yani bi dktora goster bana kalirsa telle duzelir gibi
Bende öyle düşündüm ilerki yaşlarda tel takar düzelir galiba
Çene küçük sanırım dişler birbirine çok yakın , öyle olunca bu kalıcı dişler maalesef çarpışık çıkıyor, siz bi hekimle birlikte kontrollü ilerleyin , müdahale zamanı geldiğinde müdahale ettirin
Çok sağolun çok geçmeden bir doktora göstereceğim çarpık cikiyo çünkü ilki güzel yerleşti bu çapraz
Bizimkinin arkada kalmıştı dişi parmağımla öne doğru çekiyordum yerleşsin diye ama sizinki öyle değil bazen bu şekilde bile ufak bir tel takılabiliyor düzgün olsun diye geciktirmeden bir diş doktoruna danışın
Çok geçmeden bir dis doktoruna götüreceğim bakalim
Tel takrirsiniz yer yok ya.muk çıkar ama üzülme sonuçta çaresi olan birşey yaptırırsanız canım
İnşallah canım ilerde tel takar artik
Yamu.k cikiyor. Doktora danisin mutlaka. Benim oglumun da cikti ama ciktigi yerden dumduz cikti.
İlk Disi öyleydi düz cikiyodu bu çapraz bildin tekrar doktora götürücegim
1,474,298 soru
24,137,416 cevap
334,370 kullanıcı