+1 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

image

kızlar kanama alanı tam olarak nerede anlayan var mı Yardımcı olursanız çok sevinirim

3 Cevaplar

+1 oy
(725 puan) tarafından

Post yukarı çıksın inşallah ciddi bir şey yoktur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 

(199 puan) tarafından

Amin canim Allah razı olsun Yano bu tarz sorular hiç kimse cevap vermiyor ama nerede Lay Lay Lom var Hep herkes orada

(725 puan) tarafından

Bende de vardı ama çok şükür kızım yanımda şu an Progestan kullan doktorun verdiyse dinlen bol bol meyve ye su iç ve dua et herşeyin başı dua inşallah sağ salim kucağına alırsın 🥰🥰

Ayrıca ne yazık ki çoğu kişi sadece linçlemek için yorum yapıyor yani yorum yapmamaları bir bakıma iyi oluyor 

(199 puan) tarafından

Ne güzel Senin adına sevindim İnşallah ben de alırım kucağıma

-Reklam-
0 oy
(89 puan) tarafından

kesenin yanında keseye en yakın sağ tarafta bir siyahlık var ya o kanama alanı 

(199 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım

0 oy
(89 puan) tarafından

image

işaretledim canım ben hamileyken benimde kanama alanım vardı ondan biliyorum dikkat etmen gerek ayaklarını yükseltip uzan sürekli benim kanama alanı olduğunu söylemişti doktorum 10 gün sonra pıhtı şeklinde bir kanamam gerçekleşmişti sonra kontrole gittiğimde kanama alanı kaybolmuştu bebeğimi sağlıkla aldım kucağıma endişe etmene gerek yok doktorun progestan vs vermiştir kanama alanı varsa onu kullan ihmal etme birşey olmaz allahın izni ile inşallah sağlıkla alırsın kucağına 
(199 puan) tarafından

Ay çok teşekkür ederim acaba Çok büyükler Doktor Progestan verdi şu an herhangi bir kanamam yok şükür Bir de İlla ayaklar havada mı olması lazım ya midem bulanıyor artık hava dizmekten

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Acemianne07 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 102 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (199 puan) tarafından soruldu