Kızlar 1 yaşında kızım var ve şuan bana aşırı düşkün kısacası dışarıda çalışmak pek mümkün değil. Birde gurbet ellerdeyim. Evden çalışıp hem kafa dagitmak hemde para kazanmak istiyorum. Öyle bir iş olsun ki insanlarla fazla iletişim içinde olmayayım 😄 (zamanında pişman oldum çünkü). Neyse benim aklıma hediyelik paketleme işi fln geliyor ama var mı tavsiyeniz bu konuda. Birde varsa bu işi yapan bana da referans olabilir mi? 😊
Sanmıyorum canım öyle bi iş olduğunu
Olsa bütün ev kadınları yapar
Varsa da dolandirici oluyorlar
İnsanlarla iletişim olmadan iş olurmu kıııız 😁
Yaşadığım şehirde çorap temizleyip paketleme işi var ama adam öyle bir sistem kurmuş ki adam arıyor seni örnek veriyorum bin tane istiyor 2 saat diyor ve adam diyor ki bunu tek kişi yapmayacak iki kişi yapacak diyor çok tuhaf istekleri vardı
E yuh yani. Adam işçiden yemek yemesin, tuvalete bile gitmesin istiyor heralde 😄
Daha çok şey vardı da aklıma gelmedi ya adamın yanına gidecen 2 gün işi öğreneceksin en az 1 sene sözleşme imzalayacaksin ben vazgeçtim dersen senden tazminat parası alacak bir sürü şey var
Dediğin iş için çevreden birileri bulmuş olmalı yoksa o işler fazlası ile sakat ben buldum haber bekliyorum arkadaştan
Instagram dan reels videosu paylaşarak kendimi göstermeden kazanç sagladigim bir isim var canım istersen özelden yaz detayları anlatayım bende yeni başladım ama üzerine çok düşmememe rağmen ilk günlerde satış yaptım hatta biradan 1 arkadaş dağa vardı yapan onunla konuşmuş takiplesmistik
Yazdım canım
Bäna yazarmisin
Tabi yazıyorum hemen
Bacim bana da yaz hele
Yazdım ❤️
Kabiliyetin varsa yazılım işleri.
PS programı fln biliyorum ama bilgisayar şuan üni okuyan kardesim de. Ne yapacağımı şaşırdım bende.
1,465,712 soru
24,020,102 cevap
328,189 kullanıcı