+1 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (2,116 puan) tarafından

Kızlar 1 yaşında kızım var ve şuan bana aşırı düşkün kısacası dışarıda çalışmak pek mümkün değil. Birde gurbet ellerdeyim. Evden çalışıp hem kafa dagitmak hemde para kazanmak istiyorum. Öyle bir iş olsun ki insanlarla fazla iletişim içinde olmayayım 😄 (zamanında pişman oldum çünkü). Neyse benim aklıma hediyelik paketleme işi fln geliyor ama var mı tavsiyeniz bu konuda. Birde varsa bu işi yapan bana da referans olabilir mi? 😊

6 Cevaplar

+2 oy
(5,105 puan) tarafından

Sanmıyorum canım öyle bi iş olduğunu 

Olsa bütün ev kadınları yapar 

Varsa da dolandirici oluyorlar 

-Reklam-
+1 oy
(22,905 puan) tarafından

İnsanlarla iletişim olmadan iş olurmu kıııız 😁

0 oy
(1,360 puan) tarafından

Yaşadığım şehirde çorap temizleyip paketleme işi var ama adam öyle bir sistem kurmuş ki adam arıyor seni örnek veriyorum bin tane istiyor 2 saat diyor ve adam diyor ki bunu tek kişi yapmayacak iki kişi yapacak diyor çok tuhaf istekleri vardı 

(2,116 puan) tarafından

E yuh yani. Adam işçiden yemek yemesin, tuvalete bile gitmesin istiyor heralde 😄 

(1,360 puan) tarafından

Daha çok şey vardı da aklıma gelmedi ya adamın yanına gidecen 2 gün işi öğreneceksin en az 1 sene sözleşme imzalayacaksin ben vazgeçtim dersen senden tazminat parası alacak bir sürü şey var 

0 oy
(3,085 puan) tarafından

Dediğin iş için çevreden birileri bulmuş olmalı yoksa o işler fazlası ile sakat ben buldum haber bekliyorum arkadaştan 

0 oy
(235 puan) tarafından

Instagram dan reels videosu paylaşarak kendimi göstermeden kazanç sagladigim bir isim var canım istersen özelden yaz detayları anlatayım bende yeni başladım ama üzerine çok düşmememe rağmen ilk günlerde satış yaptım hatta biradan 1 arkadaş dağa vardı yapan onunla konuşmuş takiplesmistik 

(235 puan) tarafından

Yazdım canım 

(168 puan) tarafından

Bäna yazarmisin 

(235 puan) tarafından

Tabi yazıyorum hemen 

(4,876 puan) tarafından

Bacim bana da yaz hele

(235 puan) tarafından

Yazdım ❤️

0 oy
(5,408 puan) tarafından

Kabiliyetin varsa yazılım işleri. 

(2,116 puan) tarafından

PS programı fln biliyorum ama bilgisayar şuan üni okuyan kardesim de. Ne yapacağımı şaşırdım bende.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 207 göst.
0 oy
6 cevap 277 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mert ali (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 898 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hafize12345. (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,712 soru

24,020,102 cevap