+1 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (6,328 puan) tarafından

Anne sütü aliyor ama sol tamamen bitmek üzere hiç tutmuyer.az dye sadece sağ emiyor hemşire kağıt verdi yaptıklarından verme.mesela.yumurta bitane hasladim zeytinyağı ile karstrdim verdim bide yoğurt patates haşlayip zeytinyağı bir çay kaşığı kadar koyyorim ekmeğe sıcak su koy ver dyorlar smdi braz verdim başka ne verebilirim yaa ne veuorisunuz

1 cevap

0 oy
(5,128 puan) tarafından

6 aylık bebeğe ayına uygun gıdaları vermen lazım, ve 3 gün kurali yapmalısın, kimisi yapmıyor ama yapmak gerekir çocuğun neye alerjisi var bilmek lazım. Havuç verebilirsin elma verebilirsin ama elmayı en son ver tatlı bir gıda yediği zaman sebzeleri yemiyor. Peynir verebilirsin, verdiklerin tadım olucak canim gunde 1 kere sütün yetmiyor aç kalıyorsa mama vermelisin 

(6,328 puan) tarafından

Tuzsuz beyaz peynir dimi valaha yoğurt verdim üç gündür bir sorun olmadı patates hasladim verdim oda bişey olmadı bugünde yumurta sarısı verdim sabah acaba ekmek ve sıcak su ile mama yapıp vereyimi

(1,489 puan) tarafından

2 ay sonra bnde baslicam puturlu vermek gerekiyor mu bn ogluma lapa verdim smdi peynir yemez  meyve yemez allahım cok üzülüyorum çorbaya havuc fln katıyorum ancak öyle sebze yiyor bazi çocuklar salatalık hwvuc elma yiyor oğlum kati dye yemiyor 

(6,328 puan) tarafından

Kaç aylık cnm

(5,128 puan) tarafından

Ekmek için çok erken çünkü sindiremez ama bebeklere uygun ekmekler var onu alabilirsin canim 

(5,128 puan) tarafından

@Sibelhome bebeğin kaç aylık ki canim ? 6 aylıkken pürüzsüz oluyor sonra pütürlüye geciyorsun bebekler bazen kaşık reddi yapıyorlar bu iş baya sabır istiyor canim

(1,489 puan) tarafından

Bebeğim 4 aylık oglum da 3 yaşında 

(6,328 puan) tarafından

4 aylık bebeğe ek gıda veremezsin bna 6 aylık olsun snra ver dediler daha yeni geçtim.valaha blmiyorum herkes dyor ekmek içi sıcak su üzerine koyunca eriyor mama gbi oluyor zaten kız 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 184 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
5 cevap 152 göst.
23 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ht (2,675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,418 soru

24,072,173 cevap