Allah kadınlara nasıl bir duygu yüklemiş ya ben hayatımda böyle birşey görmedim en imkansız dediğim içime doğan şeyin gerçek çıkması hep duyardım da bu denle doğru çıkabilmesi beni hayrete düşürdü bir şeyden şupeleniyorsanız içinize doğduysa 100/99 doğrudur ya bu imkansız olmaz deseniz bile
Valla canım hissetiriyor benim de hissetmesem farketmesem rüyama giriyor aynisida çıkıyor
Canım ne olduki anlatmak istersen.
Anlatırsam yuh ben hayatımda böyle bişey görmedim duymadım dersin
Kız anlat yaa özel değilse inan çok merak ettim tabiki rabbim cokkkk büyük rabbim herşeyi verirde alırda hayatta hiç birşey imkansz degil
Aynen ya bende merak ettim bekliyorum şuracıkta
Bacım öyle bi iştahla anlatınki sabaha kadar uyku girmez artık gözümüze 😀
Lütfen acilen anlatırmısın
Lütfen anlat bana da
Bende de şöyle bir şey oluyor. Hiç aklıma gelmeyecek biri sık sık aklıma gelmeye başlıyor.
Anlıyorum ki hafta geçmeden o insanla alakalı iyi veya kötü bir şey olacak Yani gümdem o insan oluyor.
Ben genelde rüya görüyorum ve o rüyaya benzer şeyler günlük hayatta yaşıyorum
Yada biri hakkında bir düşüncem oluyor sonra görüyorum o kişinin o yüzünü
Evet.kadınlara verilen müthiş bir özellik.ben olaylardan önce ya rüya görürüm ya da o aralar kötü bişey olacaksa ağlama isteğim olur hep.birde kimdrn negatif bi enerji alsam o insanın sevmediğim bi yüzünü görürüm.
Ayy benim annemde öyle. Neyi hissetse dogrusu çıkar. En basiti maç sonuçları 😄
Herkes ne kadar hisliymiş. Bir ben varım galib bir şey hissetmeyen.
Bu ozellik bi anda yukleniyo 🤣 banada 1 sene var galiba yüklenmiş sjjjs
40 yaşındayım ne zaman yüklenir acaba
Ben 23 bilmiyorum ki ne zmn yüklenir sjsjs
Bence en hayırlısı sizin gibi hissedememek
Sorma ya rüyamda çıkıyor rüyamın zıttı çıkar yada rüyada gördüğüm kişi ile bi munasebetim olur bugün rüyam fazlası ile kalabalıktı galiba bizim köy ile içli dışlı olucam sjjj
Merak ettim bak sindi🤭
1,461,471 soru
23,958,801 cevap
325,546 kullanıcı