+2 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde (1,082 puan) tarafından

Merhaba herkese. 6yıl önce burda ikizlerimi kaybettım diye ilk postumu atmıştım. O zaman da böyle hissediyordum.

Şuan da böyleyim.

Boşanma aşamasındayız. Eşim benden gerekli şeyleri aldı avukata vericeğim diye. Şuan boşanmıyor. Tamam sabret deyip geçiştiriyor. Kaynanam onlar asla ayrılmayacak demiş halama. 

Yani kimse beni anlamıyor, boşanmamızı istemiyor. Eşim sözde boşanıcağız diyor. Ben napacağımı şaşırdım. 

(Boşanma sebebimiz bana vurmasıydı. Ve sadece ben kendimde değildim haksızım diyip geçiştiriyor) 

Herkes biz neler gördük ne şiddetler gördük diyor. Anlayan yok ki, bir defa yaptıysa yine yapacak. Onu affetmem gel beni öldür demek ya. Çünki seni öldüreceğim, asla rahat hayatın olamaz, asla rahat bırakmayacağım. Çocukları alacağım. Evlenmeye kalkarsan onu aklından geçirme hayatı sana dar edeceğim ve bunun gibi saçma sapan şeyler söylüyor.

Eşimi tanımıyorum, tanıyamıyorum.

Bu çilekerim geçicek mi?

Şöyle dua ediyorum, eğer o değişecekse hatasından ders alacaksa Allahım bizi hayırlısıyla kavuştursun, ama hayırlısı değilse de bizi uzaklaştırsın. Hiç bitmeyecek, ne olacak diye diye kendimi yedim artık

13 Cevaplar

+1 oy
(1,082 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ve eşim tamamen haksız. Bunu kaynanam bile dile getirdi ilk defa benim tarafımda durdu, oğlunu haksız buldu. Ben bile şaşırdım

-Reklam-
+1 oy
(56 puan) tarafından

Evleri ayırdınız mı? Eğer gerçekten boşanmayı düşünüyorsanız ilk önce bu adımı atmalısınız

(1,082 puan) tarafından
+1

Ben kendi evimdeyim

0 oy
(1,801 puan) tarafından

Boşanma davasını neden sen açmıyorsun

(1,082 puan) tarafından

Yurdışındayız ve benden evlilik cüzdanımızı boşanma davasını açmak için aldı. Onsuz olmuyor burda.

(1,801 puan) tarafından

O zaman anladığım eşin boşanmak istemiyor boşanmak isteyen açardı hakkında hayırlısı olsun 

(1,082 puan) tarafından

Boşanmak istemiyorum da demiyor. Boşanıcağız diyor

(1,801 puan) tarafından

Bir sebebten dolayı da oyalıyor ben öyle tahmin ettim bosanacagiz diyebilir ama bunu gerçekten isteyen kişi gider verirdi ya kurtarabilir miyim diye düşünüyor ya da başka birşey var 

0 oy
(3,859 puan) tarafından

Rabb'im hakkında hayırlı olanını tez vakitte nasip etsin inşallah kardeşim benim dediğin gibi eğer eşin değişecekse Rabbim yuvanızi kurtarsın ama eşin hep böyle olup daha da kötüleşecekse rabb'im hayırlısı ile yolları ayırsin 

(1,082 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim. Eşimi tanımıyorum gerçekten

(3,859 puan) tarafından

Rabb'im yardımcın olsun inşallah gülüm yaa ☹️

0 oy
(135 puan) tarafından

Gerçekten bosanabileceğiniz adamlarla evlenin diyolar ya bu söz doğru benimde basımda var bitane ondan. Bosanırsak cocuğumu alırım sen git cocuğumu bırak yok kan çıkar bilmem ne saçma sapan şeyler söylüyor. Benide sindirdi iyice böyle yapa yapa bazen diyorum basıma nerden aldım belayı isyan ediyorum. 

(1,082 puan) tarafından

Size vereceğim tek tavsiye, birlikte tedaviye başlamanız. Bi uzmandan ders almanız. Biz onu kendımıze yapmadık, çok yıprandık.

Bazen boşanmak çare olmuyor ki, ben bizzat yaşıyorum. Evliliğinizi kurtarmaya bakın. İnşallah evliliğiniz mutlu yuvaya dönüşür

(135 puan) tarafından

Kaçtane cocuğunuz var

(1,082 puan) tarafından

2 tane cocugumuz var.

5yıl önce de ikizlerimizi kaybettik

0 oy
(17,123 puan) tarafından

Ay çok üzüldüm gerçekten ya. Postunu okurken anne olma isteğin ve burda paylaştığın gebelik testleri falan geldi aklıma. Haketmeyen insanları baba yapıyoruz 🥺. 

(1,082 puan) tarafından

Evet birlikte neler yaşadık. Sizinde gözlerinizi hamilelik testimle bozmuştum :) hayat işte ne oldum değil, ne olacam demeli insan

0 oy
(1,082 puan) tarafından

Ben kendı evımdeyım

0 oy
(1,082 puan) tarafından

Bunlar ne ki biz neleri atlattık dediğiniz bişey yok mu? 

0 oy
(7,752 puan) tarafından

Aytaç seni çok iyi hatırlıyorum çocuk istiyordun. İnsan çocuğu olup mutlu yaşayacak sanıyor ama hayat insanın önüne neler çıkarıyor. Üzüldüm canım.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. 

0 oy
(1,707 puan) tarafından

Malesef duzelmiyolar canım bazıları 7de neyse 70.dede aynı lafı çok doğru.gercekten evlilik kader ama şans işi ve anlaşamadığın insanla çok zor bende davadan dönmüş biriyim sadece baktimki 3 evladım var ben tekim ve evlatlarimla tehtit felan herşey var kendimi bı kenara bıraktım evlatlarım için devam ettim bu süreçte bı oğlum daha oldu babamı kaybettim gibi gibi bicok sıkıntı.hep içinden derdim Allah hakkımı senden alsın halada derim o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.Rabbim yar ve yardımcın olsun eğer evladın yoksa güçlü dur Allah'a sigin 

0 oy
tarafından

Allah hayirli kapilar acsin insallah 

0 oy
tarafından

😳Kader işte ne oldum değil ne olacağım demek. Ben insanların değişeceğine inanmıyorum. Can çıkar huy çıkmaz. Allah yardımcın olsun. Kurtulursun ve rahatlarsın. Eşin çok zor biri ve kafayı senle bozmuş seni takıntı yapmış. Resmen sana açıkça diyor yapacaklarını. Böylesini anca mezar aklar. Bosanirsan kendi izini ona kaybettir ve yeni hayata başla. Olabildiğince uzaklaş bence. Ben korktum senin için 

0 oy
(2,757 puan) tarafından

Ya canım çok üzüldüm, Rabbim yardımcın olsun inşallah

Eşinle birlikte mi yaşıyorsun şuan? 

Sana  karşı nasıl  ? 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
4 cevap 349 göst.
27 Mart 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy