+2 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (585 puan) tarafından

Sorum yukarda kizlar

7 Cevaplar

+1 oy
(1,095 puan) tarafından

Kendinizi iyi hissettiğiniz sürece bi problem yok

-Reklam-
+1 oy
(4,874 puan) tarafından

Yorulduğunuzu hissettiğinizde bırakın. Bi halı daha var onu da yıkayım da dinlenirim iyice vs demeyin.

0 oy
(2,342 puan) tarafından

İyice yıkayın erken dogumu tetklerweniz belki kir kalmasın ama

0 oy
(1,469 puan) tarafından

Riske girmeyin dogumdan sonra istegin kadr yap bu haftana kdr getirmissin bebegini cocuk sahibi olmak kolay deil  bebeginzii düşünün bnce

0 oy
(1,458 puan) tarafından

29 haftalık sandalye yıkadım kendini iyi hissediyorsan problem yok, ama çok yorma kendini benim kasığım belim çok ağrıdı o gün 

0 oy
(751 puan) tarafından

Hayır yıkama. Ağır falan gelir . Acelesi mi var canım. Karnında sabi var beklesin halinin kiride. Sonra yikatmaya verirsin.

0 oy
(531 puan) tarafından

Bende 24 haftalık hamileyim bir halım vardı koridor altı ince olan sağolsun ortanca eltim izin vermedi kendi yıkadı ne olur ne olmaz ilk oğluma hamileyken de görümcem ve yine ortanca eltim yıkadı onda daha çok halım vardı ben sadece kovaya su dolduruyordum döküyordum onda bile belim çok ağrımıştı riske atma derim sonuçları kötü olabilir Allah'ım korusun eğer çok ağır bir halı değilse ince bir halıysa çokta yoksa eşin veya görümcen kardeşin falan yıkarsın senden yanlarında dur ne olacak birkaç halıdan eltim bana yaptı geçen yıl eltim hamileydi bende ona yaptım yardım etsinler 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 304 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 2801 (842 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
+1 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.

Kategoriler

1,459,372 soru