Merhaba arkadaşlar linclemeyin sadece merak ediyordum yeni doğum yaptım 1O gün oldu ama eşim cinsel birliktelik istiyor ben kendimi hazır hissetmiyorum sizin ne zaman oldu birliktelik. Sezeryandan sonra ne zaman birliktelik yaşadınız. Hamilelikte 5.aydan sonra benimle birliktelik yaşamadı korkuyordu bebeğe bişey olacak diye
e kanama bittimiki? esinde kudurmusmu yav kusurabakmada. biraz dinlen uykusuzsun yorgunsun yeni amleyatlisin der insan . benim valla 1 buvuk ay sonra falan anca dinlenmistim cunku her bos kaldigim saniye uyuyordum zaten . uyanipda seyedemezdim yani
Hamilelikte de hiç birliktelik olmadı sanırım ondan :D kanamam bitmedi daha 2 çocuk yorgunluk uykusuzluk sinir stres gerginlik hepsi var malesef
heee ozaman ondandir😂😂 dikise zarari olmaz zaten sen kendini dinlenmis hossediyorsan bir sorun olmaz ama kanama bittiyse kesinlestiyse bittigi. lohusasin cunku. beni. ilk digumda 13 gun ikincide 7 gun surdu kanama. yani 40 gunden fazla suren de var
Kiz canan abla nasıl 7 gün
Keşke benimde kısa sürse 15 güne de razıyım mahvediyor insanı sürekli ped ped ped😬😬😬😶
Çekilecek dert değilde işte Allahtan mükafatı var😁
Varsa yaptigin bise bizide bilgilendir dermisim
bende anlamadim ilkki 13 gun surmustu normal kisa boy ped kullanmistim. ikinci hepten leke leke geldi. baktim haziran sicagi azcik lekelenme oluo onun icin ped takmim dedim 5 gunden sonra direk günluk ped taktim. sirf camasirima leke bulasmasin diye . hatta depend almistim. baktim rahat onu 9 adet var bi pakette. 18 gun kilot yerine dependi giydim. doktoruma sormustum sorun olurmu dikise cok rahat bitirene kadar camasir yerine dependi kullanimmi diye. bende oyle kullandim biraz pahali ama maddi olarak sarsmassa rahat olur dedi. iki paketi bitirdim camasir niyetine
canım kanaman bitince olabilir ama 40 gün lohusalık dşye boşuna demiyorlar. tıbben öyle çünkü. enfeksiyona açık haldesin, rahminde kocaman bir yara var. normal doğum olsa da sezaryen olsa da o yara var. sezaryenda bir de kesi ağrısı var. daha o ağrın bile geçmemiştir. eşin de öküzlük etmesin yani.
Dinen caiz değil kanaman devam ediyordur.cinsellik için daha çok erken başka türlü olursa bunda bir sakınca yok alt bölgeye ilişmeden vakit geçirebilir
Offf daha 10 gün olmuş öldü mü beklesin 40 ki
Yani hem sağlık açısından hemde dinimiz açısından yanlış bişey
Canım kanaman bitmediyse olmaz. Kanaman biterse 40 dolmadan da ilişkiye girilebilir. Eğer cinsel birleşme olmuyorsa , sen de eşini başka şekilde tatmin etmeye çalış. Karşına al güzelce konuş.
Canim rahmin daha toparlanmadi,iyilesmedi. Saglik acisindan uygun olmaz sana zarar verebilir yani. İnancın varsa zaten dinen de gunah /yasak.
40 bitmesini beklemelisiniz
10 gün mü... Eşinde zerre vicdan yok. Yaran taze be
Az daha sabretsin. 2 3 ay geçsin bi. Vücudun toparlansin,kendine gelsin , ameliyat yaran iyileşsin.
Canim kanama olsun olmasin dinimizce 40gun iliski caiz degildir
10 gün çok kısa bir süre rahmin toparlamamıştır daha . Ağrın sancin bitti mi ki daha 10 günde? Ben de sezeryan oldum 2 ay yapmadık. Hamileliğim boyunca da hiç yapmadık. Eşim arada söyleniyordu ama hiç ısrarcı olmadı sık boğaz etmedi .
Dikislerin icin zararli kendi canini düşün benim ic dikislerim.tam iyilesmemis 15 gun daha yasak koymustu doktor ayrica dinende uygun degil 40 cikmadan
Yani yapması gereken zaman da yapmamış yapmaması gereken zamanda istiyor.
Bebeğe zararı düşünüyor da seni neden düşünmüyor. Bencillikten başka bişey değil. 4 aydır dayandıysa 1 ay daha dayanır...
Valla hamileliği öğrendiğim günden beri hiç ilişki olmadı bizde ikiz gebelikti riskliydi. 40 gün sonra olur diyr biliyorum ben dini açıdan ki kanamanın bitmemiş nasıl olucak yani şahsen ben kabul etmem sağlık acisindanda çok riskli
40 gün dinen ve bedenen de uygun değil kudurmuş mu
Bende 15 gün önce sezeryan oldum ayrıca daha kırkın çıkmamış dinen kırk çıkmadan olmuyor ayrıca kanamam benim bitmedi senin bitti mi bitmedi mi bilmiyorum ve doktorum kırk gün olunca aşağıdan muayene edecem dedi iyileşme falan varmı diye direk nasıl ilişki düşünüyorsunuz acaba şaşırdım eşinize
Eşin çok bencil. O yapmazsa bişey olmaz alt tarafı zevk alacak. Ki evlenmeden önce napıyordu sanki her istedignde varmıydı
Ama birliktelik olması halinde sen zarar görebilirsin ameliyat yani bildigin kolay mı daha ne kadar zaman geçmiş
Kanama bıtmediyse günah. Bitse bile 40 gun beklemen gerekıyor doktorlar o şekilde diyor.
40 ın cıksin canim ondan sonra
1,466,946 soru
24,037,307 cevap
328,993 kullanıcı