+1 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (365 puan) tarafından

4 katlı Bir binada oturuyoruz en altımız fırın arka taraf ı kapalı ön tarafını da fırın sahibi kullanmamıza izin vermiyor fırıncı da kiracı biz ev sahibiyiz bunu cimere şikayet edebilir miyim zabıta gelip uyardı yine de aynılar

6 Cevaplar

0 oy
(1,561 puan) tarafından

Ne için kullanacaksınız ön tarafı, anlamadım da? 

(365 puan) tarafından

Motor var koymamiza izin vermiyorlar ve ev ve fırın girişi yan yana olunca araya Demir koyup yolu daralmislar 

(1,561 puan) tarafından

Ha anladim şimdi, haklısınız bence şikayet edin muhakkak sonuç alırsınız. 

-Reklam-
0 oy
(8,174 puan) tarafından

bikere daha yazmistin sanki. ortak kullanim alalini en alt giristeki isgal edemez. arka taraf sadece ona aitsa o kullanirda on tarafida isgal edemez apartmanin ortak bahcesi sonucta. yaz cimere belediyeye zabitaya  firincilar odasina aklina nere gelirsee

(365 puan) tarafından

Ben belediyeye gidip sordum önde ve arkada hakkınız var dedi ama arkada kapalı olduğu için girişi yok onlara ait dedi ön tarafta kullanım hakkınız var dedi zabıtayı aradım şikayet ettim gelip uyardılar yine de aynilar ev benim üstüme annemler oturuyor ben de şehir dışında evliyim sürekli gidip gelemiyorum en son onlara da uyardım sizin kullanım hakkınız yok deyip tavırlandılar bana ben de sinir oldum daha önce de cimer'e hiç yazmadım nasıl olacak bilmiyorum

(2,406 puan) tarafından

Tekrardan zabıtaya şikayet ederseniz ceza yer canım onu da deneyin

0 oy
(2,767 puan) tarafından

tabii ki şikayet et, tekrar zabıtayı ara. ne demek izin vermiyor ya. 

(365 puan) tarafından

Arka tarafta yol olmadığı için kullanamıyorum ön tarafta onu kocaman yer orayida kullanamıyorum kömürlükte yok kışın oldu mu odunu kömürü nereye koycam ekmek fırını zaten bı motor ne kadar engel olacak dükkanı kapatmaya ve o kiracı ben ev sahibiyim ortaya demiri koymaya hakkı yok

(289 puan) tarafından

Sürekli kiracı  ben ev sahibim diyorsun ama kiracı oturduğu müddetçe ev sahibi statüsünde yani senden hicbir farkı yok adam dükkan açmış önüne malzeme vb geliyor olabilir muhtemelen ondan bırakmıyor mahallede senin kapı onun benim kapı onum davası yoktur isteyen aracını istediği mahalleye istediği yere park eder yani motorunuzu boş bulduğunuz evinize yakın herhangi bir yere park edebilirsiniz ama kapı girişine parketmemeniz gerekir fırın sahibi haklı yani orası bir iş yeri hoşgörü göstermeniz gerekir biz de aracımız için çoğu zaman kendi kapimizin önünde boş yer bulamıyoruz mahallemizin istediğimiz yerine parkediyoruz.Sen ev sahibi de olsan mahalle devletin malı :)

(365 puan) tarafından

Hadl motoru geçtim dairede kömürlük yok arka alanı kapatıp kendileri kullanıyor kışın odunumu kömürümu nereye koyacam ben söyler misiniz 

(289 puan) tarafından

Arka alan genelde bodrum kat ya da o yoksa birinci kata ait tapuda yani eger tapuda ortak alan geçmiyorsa sana ait olmaz yani kullanmaya hakkın olmaz 

(365 puan) tarafından

Sordum belediyeye ortak alanmis oda orayida kapatmışlar 

0 oy
(560 puan) tarafından

Sadece sen değil apartmanda aynı durumdan şikayetçi bir kaç insan yazsin cimere bakkk nasıl işlem yapılıyor.  Bende bir defa fırının bacası için şikayet yazmıştım cimere en son kapatıldı fırın 

(365 puan) tarafından

Cimere yazdım hangi ilgili yerlere göndermem lazim

0 oy
(624 puan) tarafından

O demir olmasa da motor parkedecek yer yok ki her şekilde girişleri engeller

(365 puan) tarafından

Fırının önü baya geniş kendi üçlü büyük koltuktaan koymuş kenara

image

(624 puan) tarafından

Koltuğu çeksin oraya koyun bari her yeri kendi zaptetmiş

0 oy
(1,320 puan) tarafından

4 katlı bir binada ev sahibi de olsanız kiracı da olsanız motoru o girişe park edemezsiniz diğer kat malikleri de sizi şikayet edebilir yani sizde ortak alandan yer işgal etmiş oluyorsunuz.

Birde cimere resmi kurumlar şikayet edilir kişileri edemezsiniz etsenizde bir çözümü olmaz.belediyeye şikayette bulunmaniz gerekir ki zabıta uyardı diyorsunuz .Belediyenin de en fazla yaptirabilecegi egerki siz apartman daki ev sahipleri olarak dava açar ve kazanırsanız o demiri sokturursunuz .ama motoru sizde oraya park edemezsiniz .kendi apartmanimda bizzat yaşandı bu olaylar .motor trafik te bir araç sayılıp normal yoldan ilerliyorsa parkı ni da aparman onu kaldirima değil normal yolda boş olan yere yapabilirsin .sonuçta size haksız duruma dusersiniz

(365 puan) tarafından

Cadde üstünde oturuyoruz arka ve ön tarafı işgal etmişler kapının onu dururken başkasının evinin önüne mi Park edeyim Kendi kafalarına göre oraya demiri koyamazlar

İlgili sorular

+4 oy
24 cevap 1,915 göst.
0 oy
17 cevap 674 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,035 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mizginhavin (1,497 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 808 göst.

Kategoriler

1,458,457 soru

23,921,125 cevap

323,479 kullanıcı

...