+1 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (6,809 puan) tarafından

Kızlar 1 yaşında İran kedimiz var . Tüylü bir kedi haftada bir dip köşe yapıyorum 2 günde bir Fantom süpürge var onu açıyorum arkasından da halı ve koltuk için ayrı ayrı rulom var onunla tüy topluyorum 

2 günde bir Vileda da yapıyorum görünen yerleri 

Siz ne sıklıkla yapıyorsunuz?☺️ 

Gelenler gayet temiz diyor hatta geçen birisi geldi ben söylemeden anlamadı kedi olduğunu zaten gereken tarama ve vitamin bakımını yapıyorum mutfağa girmiyor 

Ama yine de temiz mi değil mi emin olamıyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(164 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bizim de kedimiz var. Dediğin şekilde temizlik yapıyorum Evim çok temizdir. Ha illa, ki çok batıyor ama, günlük ve düzenli temizleyince, tertemiz oluyor. Kediler, iyi ki varlar

(6,809 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum canım iyi ki kedim iyi ki ♥️☺️ bende böyle yapıyorum zaten odası var orda daha rahat salona da geldi mi koltuğun altında yatıyor odasında kutusu var orda yatıyor 

-Reklam-
+2 oy
(23,870 puan) tarafından

Oy büşra oy 😅😅😅😅

(6,809 puan) tarafından
+1

Noldu ablam gülüm 😅

+2 oy
(3,238 puan) tarafından

Eve her akşam geldiğimde yapıyordum 3 tane vardı yapmazsam oljuyorsu

(6,809 puan) tarafından
+1

Bizim de iki tane ama biri büyük tüy dökmüyor biri İran kedisi veteriner e götürdüm yaşı geldi ondan döküyor diyor bı gün acmasam bı gün mutlaka açıp Vileda yapıyorum bide hergun halı ve koltuk rulo genelde parke üzerinde yatar koltuğa haliya yatmaz ama oluyor yine de 

(3,238 puan) tarafından
+1

Oluyor olmuyor diyen yalan söyler ben mutfağa sokmazdim

(6,809 puan) tarafından

Aynen canım oluyor bende mutfağa sokmam kesinlikle hiç sevmem oda alıştı gördü mü kaçıyor hemen 😅

+2 oy
tarafından

Yani bir günde az da olsa etrafta tüyü oluyordur illaki. Ben gittiğim yerlerde biraz rahatsız oluyorum sen görmüyorsan sorun yok 😂 benim de zemin kat ağaçlı bahçeli ev toz sorunum var maalesef her gün süpürüyorum dik süpürgeyle kısa sürüyor şükür

(6,809 puan) tarafından

Oluyordur canım süpürge arkası rulo yapıyorum 

+1 oy
(2,789 puan) tarafından

Ben istiyorum ama tüylerinden dolayı hiç istemiyorum bi cesaret sahiplensem yapamam yine gönderirim hayvanın psikolojisiyle oynarım diye hiç düşünmüyorum 😅 ama olsaydı heralde saat başı süpürge tutardım tüyleri olsun olmasın psikolojik var hissederim😅

(6,809 puan) tarafından

Off sende ben gibisin 😅

(2,789 puan) tarafından

Oğlum çok aşırı seviyor bende severim ama yapamam 😅

+1 oy
(726 puan) tarafından

Kedim yok ama iki yasina yeni giricek bi kizim var ve hergun supuruyorum hemde tum odalari sağolsun bic yerinde durmuyo bazen iki defa supurdum oluyo 

(6,809 puan) tarafından

Çocuk küçük olunca öyle oluyor ☺️

(726 puan) tarafından

İki yas sendromu da var suan galiba biside denmiyo kyameti kopariyo 

+1 oy
(3,638 puan) tarafından

2 gün de bir süpürge açmak mı 😳😳 7/24 elimde süpürge vardı benim kedi beslerken süpürürdüm günde 3 defa 

(6,809 puan) tarafından

Benim bir odada duruyor ve belli bir saatte geziyor boş bir odam var yüklük dolap olan orda duruyor ve sadece bir kaç saat geziyor o yüzden 2 gün yetiyor zaten açınca Vileda ve ruloda yapıyorum mis ☺️

+1 oy
(5,297 puan) tarafından

Maaşallah valla hiçte uğraşamam 

(6,809 puan) tarafından

Napim canım çocuğum için aldım 

+1 oy
(15,615 puan) tarafından

Kardeşim de var 2 haftadır buradayım Dyson ile günlük sürekli süpürüyoruz bazen günde 2 sefer süpürüyoruz 

Bir ara kızgınlık dönemin de az az tüy döküyordu Dyson tertemiz yapıyor 😂

(6,809 puan) tarafından

Benim bir odada duruyor arada bir çıkıyor ondan çok olmuyor 😅

(15,615 puan) tarafından

Yazık ama hayvana ya kardeşimin kedisi sadece mutfağa girmesi yaşak kapıda bekliyor ☺️

(6,809 puan) tarafından

Kız bende çıkarıyorum da her saat değil mutfak zaten yasak salon ve kiler odası arasında 😅

+1 oy
(168 puan) tarafından

Bizde de İran kedisi Çar mevsim geçişi çok zorlandım birde hamileyken çok yapamıyordum şimdi hergün fantom ya da robot süpürge açıyorum iki günde birde büyük süpürge tüy toplayıcı gırgır gibi bişeyim inanılmaz iyi koltuklara hergün geçiyorum

(6,809 puan) tarafından

Fantok çekiyor birde ruloyla geçiyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.

Kategoriler

1,470,381 soru