+2 oy
265 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,081 puan) tarafından

Genel bir temizlik yapıyorum her sildigim yerden sonra bu evin hanımı da ne pis diyorum kendime

10 Cevaplar

+1 oy
(3,114 puan) tarafından

Kendi kendine dert arıyorsun sen 😃

(3,081 puan) tarafından
+1

Ya ne bileyim ya oda oda yaptım yaptıkça aa bu ne diyorum 

-Reklam-
+1 oy
(1,582 puan) tarafından

Ev haminligi kadar nankör bı iş yok.

+1 oy
(3,169 puan) tarafından

Hergün bir olmaz insan,  yüklenme kendine. Hayatta başka sorumluluklarımızda var. Ömür geçiyor , yaş geçiyor. Musalla taşındakinin bile yarın yetişecek işi vardir. Bitmez kuzum yorma kendini 

0 oy
(726 puan) tarafından

Bitmiyo canim ev isi yapiyoruz yapiyoruz hergun ayni bazen 5 dakka sonra sanki hic supurmemis gibi oluyo ben supururken kizim bi ya dan dagitir hep halıları hergun suliyorum bazen ben silerim 5 dakka sonra bi bakmisim bisiler dokmus surmus 

0 oy
(4,824 puan) tarafından

Neden peki 😂

0 oy
(2,230 puan) tarafından

Yemin ederim bıktım ev işinden de yemek yapmaktan da. Yetişmiyor.  Çok zorlanıyorum 2. Cocuk olduğu icin

(3,081 puan) tarafından

Bende aynı şimdi supurdum yine döktüler birde diyorlar ki ben yedikten sonra supureydin

0 oy
(320 puan) tarafından

Gecenin bu saatinde temizlik yapacağım zaten buda cok motive edici oldu :)

0 oy
(23,105 puan) tarafından

😂😂😂 Allahta seni güldürsün

(3,081 puan) tarafından

Kendimi evin temizlikcisi gibi hissediyorum 

0 oy
(1,377 puan) tarafından

Bence bunun bi sonu yok. Hep temiz su cikmasi icin ömrümüzü çürütmemiz gerekiyor o yüzden kirlendikçe yapiyorum pis değilim temizliğe çok önem veririm ama suya bakarak da hareket edemem valla cunku evim sobali o siyah su hep cikiyor 

(3,081 puan) tarafından

Aynen hep siyah

0 oy
(1,638 puan) tarafından

1ay olmak üzere evin duvarlarına kadar sildim her yeri döktüm tekrar yerleştirdim dokunmadık yer bırakmadım iki hafta bile sürmedi bu temizlik 2 bebem var Allah canlarına sağlık versin ama bende her sabah kalkıp kahvaltı öncesi silip süpürmeme rağmen akşam tekrar süpürge tutmak zorunda kalıyorum sonra senin dediğin gibi bu evin hanımı mı çok pis yoksa bebeleri mi sıkıntılı 😂😂😂

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 203 göst.
+1 oy
10 cevap 178 göst.
12 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Syma (941 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 35 göst.
12 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Slmcnm (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi. I. M. (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,345 soru

24,043,289 cevap

329,251 kullanıcı

...