Genel bir temizlik yapıyorum her sildigim yerden sonra bu evin hanımı da ne pis diyorum kendime
Kendi kendine dert arıyorsun sen 😃
Ya ne bileyim ya oda oda yaptım yaptıkça aa bu ne diyorum
Ev haminligi kadar nankör bı iş yok.
Hergün bir olmaz insan, yüklenme kendine. Hayatta başka sorumluluklarımızda var. Ömür geçiyor , yaş geçiyor. Musalla taşındakinin bile yarın yetişecek işi vardir. Bitmez kuzum yorma kendini
Bitmiyo canim ev isi yapiyoruz yapiyoruz hergun ayni bazen 5 dakka sonra sanki hic supurmemis gibi oluyo ben supururken kizim bi ya dan dagitir hep halıları hergun suliyorum bazen ben silerim 5 dakka sonra bi bakmisim bisiler dokmus surmus
Neden peki 😂
Yemin ederim bıktım ev işinden de yemek yapmaktan da. Yetişmiyor. Çok zorlanıyorum 2. Cocuk olduğu icin
Bende aynı şimdi supurdum yine döktüler birde diyorlar ki ben yedikten sonra supureydin
Gecenin bu saatinde temizlik yapacağım zaten buda cok motive edici oldu :)
😂😂😂 Allahta seni güldürsün
Kendimi evin temizlikcisi gibi hissediyorum
Bence bunun bi sonu yok. Hep temiz su cikmasi icin ömrümüzü çürütmemiz gerekiyor o yüzden kirlendikçe yapiyorum pis değilim temizliğe çok önem veririm ama suya bakarak da hareket edemem valla cunku evim sobali o siyah su hep cikiyor
Aynen hep siyah
1ay olmak üzere evin duvarlarına kadar sildim her yeri döktüm tekrar yerleştirdim dokunmadık yer bırakmadım iki hafta bile sürmedi bu temizlik 2 bebem var Allah canlarına sağlık versin ama bende her sabah kalkıp kahvaltı öncesi silip süpürmeme rağmen akşam tekrar süpürge tutmak zorunda kalıyorum sonra senin dediğin gibi bu evin hanımı mı çok pis yoksa bebeleri mi sıkıntılı 😂😂😂
1,467,345 soru
24,043,289 cevap
329,251 kullanıcı