+1 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (96 puan) tarafından

Ben bı kaç gün önce kaynanam beni parası ni aldım diye suçladı demiştim bugünde kendi öz annem ile ilgili post açıyorum annem sürekli akıl veren biri şöyle yapın falan diye der bişey bı ayrılık gibi mesela olsa işte torunlarını almıyor tek kızını evine aliyor ve başka bırine veriyor sürekli böyle konuşur onun ağzında hep bı oğlum var der amcamın kızı 4 gün önce evladını 5 kattan aşağı düşerek öldü amcamın kızı kocasiylada araları yoktu anneside tutmuş yanına getirmis işte baş sağlığı gelenler amcamın kızına çocuklarına harçlık yap diye harçlık veriyormuş bunu laf edip kız kardesime anlatiyormus işte milletten para topluyorlar falan diye kocasıyla ha bide cocuklari ben olsam almam  diyormuş onların başına bırakırım diyormuş kız kardesimde beni aradı abla annem böyle diyor diye o kadar sinirlendim ki bzii hiç bir zaman bişey olarak görmedi agzinda hep bu laflar biri olmassa biri olur elin çocuğundan banane hani bosanma gibi birseyimiz olsa lafları bu o kadar aciyorumki haline onu bişey zannetmesi sahip çıkmaması falan insana koyuyor ben artık aramak istemiyorum bile bıktım saçma ***** laflarindan herşeyi en iyi kendi bilmesi falan kızın acısı başındayken bu kadar kotu dusunmesi bilmiyorum bziide biz 4 kız kardeş onun yüzünden sahipsiz gibi hissediyoruz hepimiz laflarına kiriliyoruz bize karıştığı gibi başkalarının hayatlarına da müdahale etmesi beni çileden çıkarıyor ne bizi kızı nede torunlarını bişey olarak görüyor hem kaynanadan çekiyorum hem anadan valla ya nasıl başa çıkacağım bilmiyorum dalımızı kırıyorlar da sığınacak bişey olmadığı için susuyoruz o kadar yani 

1 cevap

0 oy
(1,523 puan) tarafından

Rabbım yardımcın olsun mesafe en iyisi yapacak başka bisey yok:((

(96 puan) tarafından

Gerçekten öyle canım o kadar yoruldum ki 24 yaşındayım ve artık gerçekten ölmek istiyorum o kadar üstüme geliyorlar kaynanamin iftirası annemin bu lafları o kadar yorgunumki

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 231 göst.
+1 oy
5 cevap 253 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
15 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde anonim 11 (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,179 soru

24,121,283 cevap

333,482 kullanıcı

...