+2 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından

Merhaba 

1 aydir regl oluyorum gecmedi . 2 hafta randevumu bekledim gittim bir seyin yok rahim agzi kalinlasmistir belki odur dedi bu kadar . 

Bu durumda ne yapmaliyim . Boyle bir sey yasayan var mi ? Boyle giderse butun kadim bitip gidecek tukenecem. 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Sağlık ocağına git doktoruna bı danış. O seni yönlendirir. Canına yazık. 

(57 puan) tarafından

Daha iyi oldugunu dusundum bende su an 

-Reklam-
+1 oy
(6,833 puan) tarafından

1 ay regl normal değil ne demek bı şey yok bı ay kanama görmenin sebebi araştırılmali başka doktora git bence canım 

(57 puan) tarafından
+1

Istenhamgi doktora gitmeliyim nette her doktor yaziyor emin olamiyorum doktordan daha cok ben konustum . D.kontrol hapimi etkiliyor acaba diyorum yoo nedne olsun ki diyor ee hormonlu haplar belki etkilenmisimdir . Olmaz diyor . Valla niye doktora gittim bende anlamadim . Rahim agzi biraz kalinlasmis o yuzden herhalde dokulup bitecektir dedi . Ben bitecem.haberi yok

(6,833 puan) tarafından
+1

Kadın hastalıklarına git canım bulunduğun yerde illa iyi biri vardır anlayan ..doğum kontrol hapı yapabilir kiminde keser kiminde anı kanama yapar demişti doktor 

(57 puan) tarafından

Bende onu dusundum onun halkinda bile bilgisi yok . Jstersen ona benzer baska ilac kullanabilirsin dedi . Ee ne degisecek o halde 🤔 Allah'im zar zor gittim sonuc alamadan geldim

(6,833 puan) tarafından

Normal değil canım o kadar gelmesi mutlaka araştır 

+1 oy
(2,845 puan) tarafından

Başka bir kadın doğum uzmanına git canım bende düzensizlik yaşıyorum emzirdiğim için farklı bir dogum kontrol ilacı alıyorum ilk kullandığım ay 17 gün regl oldum. O bitti şuan regl olmam lazımdı olmadım. İlacı kullanmaya başlayalı ne kadar oldu 

(57 puan) tarafından

Ben 1.5 yildir cerazeta kulaniyorum. Bana iyi geldi daha onceden yasmin kullanmistim.ama yuzumde leke yapmisti . D.k.h da dedim doktora hormonlarimi etkiliyor mu acaba dedim yoo etkilemez dedi ondan kaynakli olmaz dedi istersen ona benzer hap var onu kullan dedi . Aymiysa neden kullanayim ki kafami karistirdi

(2,845 puan) tarafından

Bende cerazette kullandım 2.yila yaklaşırken kanamam uzun sürdü. Yine 17 gün sürmüştü doktora gittim evet o yapar dedi. Oğlum 2 yaşına gelecekti sütten kesmeyi düşünüyor musun dedi evet dedim o zaman hemen kes ilacı değiştireceğim dedi. Mecburen sütten kestim ve ilacı değiştirdim. Emzirirken kullanılanların hormon içeriği farklı olduğu için düzeni bozuyor. Doktor bunu nasıl bilemez. Sen başka doktora git 

(57 puan) tarafından

Ben doktor olarak gitmisim sanki hastaneye randevu bulamiyorum bi o doktor var sanki hastanede hepsi dolu :( 

Bende ya haptan dolayi diyorum ya da ilk defa duydugum tiroitim var :( saglik ocaginda ki dr tiroidin biraz cikmis demisti sasirdim ilk defa duymustum . 2 kutu almistim.bitince degiscem

(2,845 puan) tarafından

Bende de adet düzensizliği var çok sinir bozucu. Geçen ay 17 gün sürdü. Bu ay hala olmadım. Korkuyorum hamile miyim diye kızım daha 8 aylık. 

(57 puan) tarafından

Evet oyle gercekten . Insan sasiriyor psikolojisi bozuluyor insanin

0 oy
(527 puan) tarafından

Büyük ihtimalle haptandir. Hormon ilacı olduğu için çünkü bende iğne kullandım 2 defa her adete girdigimde 2 yada 3 hafta içindeyim. Şuan 2 haftadır hastayim

(57 puan) tarafından

Hangisini kullaniyorsunuz 

0 oy
(726 puan) tarafından

Cok uzun süre canım baska doktora git bence imkanin varsa doktor deilim ama ben bile bunun normal olmadini biliyorum 

(57 puan) tarafından

Bende normal degil diye gittim esim dd gitme biterse ve bir daha olursan gidersinn dedi ben dayanamadim gittim bir de 2 hafta randevu bekledim sonuc husran

(726 puan) tarafından

Canım sağlık bu ihmal etme allah korusun ne olur ne olmaz 

0 oy
(1,635 puan) tarafından

Başka doktora gideceksin tabiki de.

(57 puan) tarafından

Randevular 1 ay sonraya 🫠 tekrar alacam randevu ama anlamadim . Birde tahlilim var yakin zamanda yaptirdim dedim saglik ocaginda yapilanlari gormuyoruz dedi ben bahsettim tahlilimden gostereyim dedim.  Saglik ocaginda olculen teslerle burdakiler farkli olur dedi.  

0 oy
(171 puan) tarafından

Cnm aynısı bende var bende bu hafta gitim Altan muayene eti rahim ağzında kalisma var dedi ilaç verdi bitimi düzelmese gel dedi bide benim yüzüm hem sivilce oldu adetim öyle olduğun dan beri

(57 puan) tarafından

Bana ilac vermedi kalinlaati herhalde incelince bitwr dedi neden daha onceden olmadi da simdi oldu mesela 

(171 puan) tarafından

Bana verdi ilacı kullandığım dan beri kanamamam kesildi şuan bişey yok bence sende Başka doktora git çekecek şey değil insanın psikolojisi bozuluyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
0 cevap 110 göst.
0 oy
3 cevap 239 göst.

Kategoriler

1,476,082 soru

24,164,191 cevap

335,513 kullanıcı

...