+3 oy
372 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından

Kızlar pazar günü eşimle tartıştık ben annemin evine gittim çocuklar babasında kaldı oda annesini çağırdı kadın evime gelmiş temizlikyapcam diye  karıştırmadık yer koymamış şimdi ben evi bir türlü benimseyemedim kendi evleri de bana çok yakın oraya gitmemişler burda benim yatağımda felan yatmışlar acayip soğudum evden sanki misafirlikte gibiyim buna bi tepki vermek istiyorum nasıl bir tepki koyarım evime de dün geldim eşimle hala konuşmuyorum buna tepki koymam lazim siz nasil yapardınız içim içimi yiyor nedemek ev karıştırıp benim yatağımda yatmak 

11 Cevaplar

+2 oy
(6,772 puan) tarafından

Çocuklari bırakıp nasıl gidebildin 

(39 puan) tarafından

Vermedi keyfime değil 

(6,772 puan) tarafından

Vermedi diye birşey yok polis var jandarma var bırakıp gittiyseniz birşeyleri göze almış olmanız gerekiyor şuan yapacak bir şey yok 

(39 puan) tarafından

Onların olduğunu bende biliyorum kardeşimde silah vardı ortalık daha çok karışırdı

(4,011 puan) tarafından

Ortalığı karışmasından korktun ama çocukları bırakmaktan korkmadın 

Yapma lütfen 

ne güzel işte 

Kardeşin de silah varmış ucunu kocanın ağzına daya al çocukları git 

Sen yeter ki iste 

Olay silah hepsi boş 

Nasıl olsa geri gelirim 

Bari kafam dinlensin mi dedin derim

Belki günaha girerim

Sen evi çocukları bırakıp gittiysen bunların olacağın göze almalısın 

Nerde görüldü 

Giden gelinin evini ellemeden durulan kaynana cadısı 

(39 puan) tarafından

Gunaha girmeni istemem annemde de cok rahat kafami dinlerim allah var ilgilenir cocuklarla 22 yasindaki birinin gunahina da ben girmem arkadan sikayet eder karakolluk oluruz daha ileri gider olay okul olmasa gelmek aklimda dahi yoktu en azindan esyalarimi da toplarim dedim hic biri yerinde degildi 

-Reklam-
+2 oy
(784 puan) tarafından

Çocuklarını nasıl bırakıp gittin

(39 puan) tarafından

Vermedi keyfime değil 

+1 oy
tarafından

Bacım beni yanlış anlama. Ben 17 yaşındayken annem dediğim kadın bıraktı gitti. Kaç kere kavga oldu. Sonuç ne babam öldü hastalıktan. Annem evladım desede konuşmaya calissada konuşmuyorum. İçimde bı gram anne sevgisi anne nedir Sor bilmem. Duygusuum . Neden biliyor musun? Sen eşinle tartışıp gidiyorsun ama saniyormusun o çocuklara gül gibi bakılacak. Yedikleri lokmayı boğazına tikacaklar annesi bıraktı adama gitti diyecekler. Laf bu milletin ağzını buzemiyosun. Kadın bırakıp gidince başka adama gitmiş oluyor. O çocuklar bunları sürekli duyacak isitecek. Kendind n nefret ettirme çocuklarımla yap ne yapacaksan. Valla anne olmayınca olmuyor. Babada olsa ni yere kadar. Ben zor toparladım kendimi. Çocuklarından vazgeçme. Vermiyor deme. Senin istersen alacağını hepimiz tahmin ediyoruz. Sen o çocukları rezil ediyorsun. Yapma. Bı gidersin gelirsin iki yaparsın. Üçüncüde donemezsin. Çocuklarınızı bari ziyan etmeyin. Evi falan boşver temizlersin olur biter. Sıfırdan ev dizecegin halin yok sanırsam. Sahiplenemiyorum evimi diyorsun. O evde çocuklar var yazık günah.

(39 puan) tarafından

Seni cok iyi anliyorum zaten sabahina getirdi cocuklari yanimda cocuklarim biliyorum bakamiycaklarini yoksa asla birakmazdim 1 gece bile kardesim küçük kani kaynıyor sorun cikartsam vururdu degmeyecek bir insan icinde kardesimin hayatini mahvedemezdim ki orda sese cocuklar uyanacaklar daha beter olcakti 

tarafından

Allah yardımcın olsun. Anlaşamadığın eş çok zor oluyor. Neler yaşadığını içini bilmiyoruz.

(39 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim 

0 oy
(3,505 puan) tarafından

Sen niye gidiyorsun annenin evine her tartışmada gitsek ooo

(39 puan) tarafından

Normalde gitmem her tartismada evden kovdu kardesimi aramış o geldi gitmesem kavga çıkacaktı 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Kendin gideceğine onu kovsaydn anasının evine 

(39 puan) tarafından

Anasigil kabul etmez ki buda onu bildiği için direk kardeşime mesaj atmış gel ablanı al diye 

(6,811 puan) tarafından

İyi ya ne güzel ataydin sokağa ne halt ederse etsin 

(39 puan) tarafından

Sülalesi aile olurdu ogullari kiymete binerdi bu seferde ugrasmak istemiyorum acikcasi sulalesiyle iftiralari yalanlari agizlarindan eksik olmaz 

0 oy
(1,498 puan) tarafından

Ne biçim adam o be sen evden gidiyosun gelmiyo peşine sen kendin mi döndün evine o gelmeden bide annesini çağırmış o kadar gitmen umrunda değil yani

(39 puan) tarafından

Kızımın okulu var öğretmeni sınavlarına gelsin dedi diye mecbur döndüm son 1 hafta kalıp anneme gitcem 

(1,498 puan) tarafından

Kocan adam olamamış kusura bakma ama ne kadar kavga gürültüde olsa erkek adam kendi gider evden karısını göndermez beynamus, kızının okulu bitince dönme derim sürünene kadar en azından 

(39 puan) tarafından

Dönmeyecem zaten okul olmasa 1 sn bile durasim yok ev basiyor resmen beni uyusam bile uykumu alamiyorum koca bina sanki benim üstümde gibi 

0 oy
tarafından

ben kaynananı geçtim de çocuklarını bırakıp nasıl gittin ya madem dönecek durumdaydın konuşmadan o zaman niye gittin sende de hata var 

(39 puan) tarafından

Çocuklarımı bırakmadı kardeşimde silah vardı olay daha çok büyüyecekti zaten bakamadilar ertesi gün sabahtan getirdi 

tarafından

Ya olsun hani eşini salla gitsin ama çocuklar için bir travma sebebi annelerini bırakıp gitmesi ne olursa olsun bırakma gerekirse jandarma ile kapısına dikerim

(39 puan) tarafından

Dikmeme gerek kalmadı çocuklarım bensiz zaten durmazlar o günde uzamasın konu diye gittim polis gelene kadar kardeşim vururdu hem onun başını yakacaktim hem cocuklarimin esim gram umrumda degildi

tarafından

Olayın hiç yüzünü bilmiyorum tam o yüzden bir şey diyemiyorum Allah yardımcın olsun

(39 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(5,417 puan) tarafından

Kusura bakma da kendi kendine kapıyı sen açmışsın o fırsatı sen vermişsin 

Bende eşimle kavga etmiştim ikinci kızım olduğu zaman 

Beni üstümde gecelikle kapının önüne koydum gitmedim 

Çocuklarım icerdeydi çünkü apartmanı inlettim valla 

Sonra Çocukları aldı gitmeye kalkti bagirdim çağırdım yine gitmedim 

Herkesi topladım aşağı eşek gibi düzeltilir aramızı 

Heleki çocuklarımı büyük konusmayim da bırakmam

Sen gidersen tabiki de girerler yatarlar içine ederler evinin 

(39 puan) tarafından

Tamam o evden cikmadim bağırdım çağırdım kardesimin eşimi vurmasini mi izleseydim bu mu mantik yani 

(5,417 puan) tarafından

Bize niye atar yapıyorsun ki

Naparsan yap 

Herkes fikrini söylüyor 

Bende söyledim kendi düşüncemi fikrimi 

(39 puan) tarafından

Atar yapmadim dusuncene saygim sonsuz 

0 oy
(886 puan) tarafından

Bence haklısın. Çocukların küçük değilse bırakadabilirsin. O an bir hışımla çıkmışsın evden. Ayrıca ne olursa olsun sen yokken evine gelmeleri yanlış. Hadi geldiler yatağına yatılması çok çok yanlış.. Gelip çocukları bakıp gitseydi.. Eşinde de büyük hata var.. Bilemiyorum ya kötü bir durum ben olsam çok sinirlenirdim. Ben düğünüme 10 gün kala görümcelerim ben evde yokken evime girip bakmak istemişler diye asla izin vermemiştim. Ben yokken kimse giremez evime 

(39 puan) tarafından

Küçük değiller bir hışımla da çıkmadım kardeşim geldi o gelmese yine çıkmazdım ben konuşur dururdu kardeşime msj atmış oda silah alıp gelmiş beni dövdü sanarak görünce direk onu çıkarttım ki sadece 2 gün yoktum evde 1 gece çocuklar bensiz kaldı sabahina getirdi evime girdiklerinden haberim bile olmadi komşum söyledi kaynanan buradaydı diye bende sordum çocuğuma nerde yattilar felan diye o anlatti 

0 oy
(1,526 puan) tarafından

Terk ettiğin kovulduğun eve geliyorsun 

(39 puan) tarafından

Okul nakil yapmiyor cocugun sinavlari var ne yapmam lazimdi 

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Eve kendin mi döndün kocan mi geldi aldı özür diledi mi?

(39 puan) tarafından

Esim is cikisi aldi geldik eve özür dilemedi 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 458 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (334 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 430 göst.
10 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,474 soru

24,111,664 cevap

332,988 kullanıcı

...