Bilgisi olan ???
Aynısıni oğlum da yapmıştı geçen sene yavaş yavaş tüm ekran gitti değişim için baya para istediler sonra yenisi geldi mecburen
Bilgim yok ama gidici gbi inşallah biişey olmaz
Değişme için nerdeyse TV fiyatı istiyorlar.ondan herkes yenisini alıyor direk
ekran koruyucu taksaydınız keşke . Bizim 2 TV dede var. Çok makul bir fiyata aldık
Bacım keşke kırılmaz ekran taksaydınız bence ekranı 5-10000 arası tutar
3 sene önce ben 5 bin verdim ekran değişimine. Şuan en az 15 vardır
burda gördüğüm kaçıncı post. valla gidip ekran korucuyu alın 300-500 bir şey. ekran değiştirmekten çok çok ucuz. benim çocuğum yapmaz demeyin alın.
Valla bu posttan sonra ilk işim.almak çünkü çok sinirli bir gün sinirlenip fırlatır diye korkuyom
Geçmiş olsun bacı ekran değişimi gerekiyor oda bir TV parası şuan
Bizim TV dev ekrandi resmen oğlum kırdı gittikçe goruntu gitti yenisini aldık
Annemgilin 15 bin isdediler ekran gitti büyük baya tvleri
Benimkisi depremden sonra böyle olmuştu TV'nin anakartı ile ilgili kendinden bir sorun kaynaklanmıştı yüksek voltaj gelince garanti kapsamına girdiği için biz bir şey ödemedik gelen servisçi eğer siz bir şey fırlatmış ya da su değdirmiş olsaydınız 9.000 lira değişim ücreti var demişti ama aradan 3 yıl geçecek neredeyse şu anda uçmuştur
Benim oğlum geçen sene araba vurdu kırdı ekranını mürekkep geldi bize 15.000 dediler biz de yapmak yerine yenisini aldık sonuç bu
Geçen gün abisiyle tekrar inatlaşırken arabayı vurdu yeni televizyona yine ekranın göründüğü gibi
Geçmiş olsun yeni televizyon ile ayni fiyat cikariyorlar
gecmis olsun hakkin rahmetine kavusmus tv niz
Bu tür postlar arttı anam koruyucu varmış sanırım canım burda okuduğum kadarıyla ama pahalıya mal olur o cami 🥺
Biz taksit öderken tekrar kırdı olan vefa işimiz suçuydu kaç defa dedim koruyucu tak yaptıktan sonra kafasına dank etti keşke taksaydın yeni sipariş verdik koruyucu gelecek Bir hafta olmadı kralı yukarıda bak gör ne halde 🤣
Aboooooo yenisini aldiniz tekrar mı kirdi 😂
Yenisini alsan daha iyi ekran maalesef TV kadar
Dev ekran tv m bu yüzden çöp oldu tv kadar para istediler
1,462,806 soru
23,976,603 cevap
326,317 kullanıcı